Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Πεθάνε η νύφη αλλά... ο γαμπρός συνέχισε το γάμο - Αυτό που έγινε μετά σόκαρε τους πάντες! (photos)

Ανατριχίλα!

19 Μαρτίου 2023 10:49
Πεθάνε η νύφη αλλά... ο γαμπρός συνέχισε το γάμο - Αυτό που έγινε μετά σόκαρε τους πάντες! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο γεγονός που προκαλεί ανατριχίλα σημειώθηκε στην Ινδία, όπου μια νεαρή γυναίκα πέθανε την ώρα του γάμου της. Αντί ωστόσο ο θάνατός της να δώσει τέλος στην τελετή, ο γαμπρός και οι δύο οικογένειες αποφάσισαν να συνεχίσουν απτόητοι το μυστήριο, αντικαθιστώντας την τραγική νύφη με.. την αδερφή της!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Η νύφη το... έκαψε! 50χρονη παντρεύτηκε και προκάλεσε οργή - Μόλις μάθετε την ηλικία του γαμπρού θα καταλάβετε (Video)

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η άτυχη Σουρμπί υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής που λάμβανε χώρα στην πόλη Ετάγουα, της πολιτείας Ούταρ Πραντές, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει στεφάνια με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ όπως ορίζει η ινδουιστική γαμήλια παράδοση. Στο σημείο εκλήθη άμεσα ντόπιος γιατρός που δεν κατάφερε να σώσει την νεαρή γυναίκα.

Ο θάνατος της νύφης κανονικά έπρεπε να σημάνει και το τέλος της γαμήλιας τελετής, όμως οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού πήραν μια διαφορετική απόφαση: Συμφώνησαν να αντικαταστήσουν την αδικοχαμένη νύφη με μια απο τις αδερφές της και να συνεχιστεί ο γάμος. Έτσι, ο γαμπρός παντρεύτηκε τελικά τη νεαρή Νίσα.

Ακόμη πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, η σορός της Σουρμπί βρισκόταν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά το πέρας της διαδικασίας…

Ένας από τους θείους της Σουρμπί, ο Ατζάμ Σινγκ, δήλωσε στην Daily Mail ότι ήταν «μια δύσκολη απόφαση» για την οικογένεια να συνεχιστεί ο γάμος: «Η μία κόρη κειτόταν νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη για τον γάμο στο διπλανό. Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναιστήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο».

Ο Σαουράμπ, αδελφός της άτυχης κοπέλας, είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι «αδυνατούσε να πιστέψει στο ένα δωμάτιο βρισκόταν το πτώμα, και στο άλλο ετοιμαζόταν η [νέα] νύφη». «Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση… Και οι δύο οικογένειες κάθισαν κάτω να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε να παντρευτεί η μικρότερη αδελφή μου, Νίσα, τον γαμπρό. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν», ανέφερε σε ξεχωριστές δηλώσεις στο πρακτορείο IANS.

Γιατί παντρεύτηκε την αδερφή της

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν ορισμένοι κοινωνικοί παράγοντες που ενδεχομένως να επηρέασαν την απόφαση της οικογένειας. Από τη μία μεριά, η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό να περίμενε κάποια «προίκα» σημαντική για την επιβίωσή της. Από την άλλη, ο γαμπρός και οι δικοί του μπορεί να ήθελαν να αποφύγουν το «στίγμα» της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη. Η μητέρα της νύφης, Γκουντί Ντεβί, ζήτησε με θέρμη να προχωρήσει ο γάμος, παρότι ο τραγικός χαμός της μεγαλύτερης κόρης της τη συνέτριψε συναισθηματικά.

«Η μητέρα πονά πολύ. Φωνάζει το όνομά της μέρα και νύχτα, καθώς ήταν η μεγαλύτερη κόρη της και είχε μεγάλα όνειρα για εκείνη. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», είπε ένας άλλος αδελφός της Σουρμπί στην Daily Mail.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share