Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

2χρονος μπόμπιρας αρπάζει ένα φίδι και το κάνει βόλτα στον κήπο του σπιτιού του - Αυτό που συμβαίνει μετά, δεν θα το πιστεύετε με τίποτα!

Δείτε το βίντεο

18 Μαρτίου 2023 16:44
2χρονος μπόμπιρας αρπάζει ένα φίδι και το κάνει βόλτα στον κήπο του σπιτιού του - Αυτό που συμβαίνει μετά, δεν θα το πιστεύετε με τίποτα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη... δίνη του κυκλώνα αρνητικών σχολίων στα social media βρέθηκε ένα δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο της Αυστραλίας, επειδή ενθάρρυνε τον 2χρονο γιο του να παίξει με ένα μεγάλο φίδι.

Ο λόγος για τον Ματ Ράιτ (Matt Wright), έναν παράτολμο παρουσιαστή, ο οποίος γενικά αψηφά τους κινδύνους που μπορούν να προξενήσουν τα άγρια ζώα, κάτι που μεταφέρει και στο τηλεοπτικό του σόου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τον δάγκωσε αυτό το δηλητηριώδες φίδι - Κατέγραψε τον θάνατό του για χάρη της επιστήμης (Video)

Ωστόσο, το γεγονός να βάλει το πολύ μικρό σε ηλικία παιδί του να κάνει το ίδιο, δέχθηκε έντονες επικρίσεις, με το που άρχισε να γίνεται διάσημο το συγκεκριμένο βίντεο.

Το συγκεκριμένο είδος είναι ένας πύθωνας, ο οποίος μπορεί να ξεπεράσει σε μήκος τα 3 μέτρα και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φίδι στη χώρα της Ωκεανίας.

Το ανατριχιαστικό για πολλούς οπτικοακουστικό υλικό δείχνει το μικρό παιδί να κρατά το φίδι από την ουρά του. Το παιδί προσπάθησε να τραβήξει το ερπετό προς το μέρος του, αλλά δεν άντεξε το βάρος του. Συνειδητοποιώντας ότι έκανε κάτι επικίνδυνο, έτρεξε γρήγορα προς τον πατέρα του, ζητώντας τη βοήθειά του.

«Ω, όχι, όχι,» έλεγε ο 2χρονος Μπάντζο, την ώρα που συνειδητοποιούσε πως η προσπάθειά του να αρπάξει το ερπετό από την ουρά του θα του έφερνε μπελάδες. Εκεί παρενέβη ο μπαμπάς, ο οποίος είπε στον μικρό: «Γύρνα, γύρνα. Θα σε δαγκώσει», κατευθύνοντας τον μπόμπιρα ξανά προς την ουρά.

«Πιάσε την ουρά. Ορίστε, πιάσε την ουρά. Με τα δύο χέρια», ακούγεται να λέει στον γιο του ο παρουσιαστής της εκπομπής του National Geographic, «Outback Wrangler».

Το βίντεο, εκτός από τις εκατομμύρια προβολές, συγκέντρωσε και μεγάλη αντίδραση από τον κόσμο που το παρακολούθησε τόσο γιατί ήταν επικίνδυνο για το παιδί όσο και για το πώς αντιμετωπίστηκε το ερπετό.

«Συνήθως λατρεύω τα βίντεό σου, αλλά δεν μου αρέσει αυτό», έγραψε κάποιος χρήστης στα σχόλια, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Το φίδι δεν είναι παιχνίδι».

Παρ' όλα αυτά, σε κάποιους φάνηκε να αρέσει το βίντεο. «Μου θυμίζει τον Στιβ Ιρβιν, έναν θρύλο», σημείωσε ένας άλλος χρήστης, αναφερόμενος σε έναν άλλον δημοφιλή τηλεοπτικό παρουσιαστή, τον γνωστό και «Κροκοδειλάκια», που έχασε τη ζωή του από χτύπημα από σαλάχι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share