Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γαμπρός βλέπει ξαφνικά τη νύφη να φοράει τα αθλητικά της - Μόλις δείτε τη συνέχεια θα τα «χάσετε» κι εσείς!

Θαυμάστε τους και εσείς...

17 Μαρτίου 2023 11:58
Γαμπρός βλέπει ξαφνικά τη νύφη να φοράει τα αθλητικά της - Μόλις δείτε τη συνέχεια θα τα «χάσετε» κι εσείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νύφη στο παρακάτω βίντεο φόρεσε τα αθλητικά της και τους ξάφνιασε όλους. Αν και πολλοί νόμιζαν ότι "τρελάθηκε" , αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σίγουρα οργανωμένο.

Αυτό το νεόνυμφο ζευγάρι σίγουρα αγαπάει πολύ την ταινία Dirty Dancing, μιας και αποφάσισαν στο πρώτο τους χορό στη δεξίωση του γάμου τους να αναπαραστήσουν τη θρυλική χορογραφία της ταινίας!

Στη δεξίωση τα βλέμματα των καλεσμένων είναι στραμμένα πάνω στο ζευγάρι, και δικαιολογημένα, αφού ήταν εκπληκτικοί, όπως και αυτό εδώ το ζευγάρι που επέλεξε μια διαφορετική χορογραφία για την ημέρα του γάμου.

Δείτε το βίντεο:

Την ημέρα του γάμου της η νύφη φερόταν "τρελά"- Τότε ο γιατρός στο πίσω μέρος του κεφαλιού είδε κάτι σοκαριστικό

Αυτή η νύφη την ημέρα του γάμου της άρχισε να συμπεριφέρεται σαν τρελή, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τον λόγο. Τότε την εξέτασε επειγόντως ένας γιατρός και "το είδε"...

Ο Δρ Έντουαρτ Πανακέκ του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Κέλι ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα. Κόντεψε τα χαλάσει η ημέρα του γάμου και να εξελιχθεί σε έναν εφιάλτη, όπως συνέβη σε αυτή την γυναίκα, όταν την χώρισε αναπάντεχα ο γαμπρός την λαμπρή αυτή μέρα.

Σε αυτή την αναπαράσταση από το Untold Stories του ER, η μητέρα της Κέλι είπε στον Δρ Πανακέκ ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς. Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε ότι η Κέλι είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρος να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο.

Αλλά ο Δρ Πανακέκ δεν νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Κέλι είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο Δρ Πανακέκ της ζήτησε να μείνει ακίνητη ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. «Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Κέλι δεν ήταν τρελή. Ο Δρ Πανακέκ τράβηξε από το κεφάλι της Κέλι μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της.

Αλλά δεν υπήρχε μόνο μια προνύμφη στο κεφάλι της Κέλι …Ελπίζουμε μόνο η Κέλι να πρόλαβε τον γάμο της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share