Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)

Ολική «μεταμόρφωση»

16 Μαρτίου 2023 15:20
28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

28χρονος ζούσε σαν ερημίτης στο σπίτι της μητέρας του και είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 320 κιλά. Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο.

Ο Jesse έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του.

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά, πετυχαίνοντας μία ολική μεταμόρφωση! Επίσης, μια 15χρονη μπήκε στο χειρουργείο ως η πιο παχύσαρκη έφηβη του κόσμου. 9 μήνες αργότερα... δείτε πως έγινε και θα τρίβετε τα μάτια σας.

Δείτε την εκπληκτική του ιστορία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share