Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

20χρονος άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του - Μόλις κοίταξε καλύτερα του κόπηκε η ανάσα (Video)

Ανατριχιαστικό!

16 Μαρτίου 2023 15:09
20χρονος άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του - Μόλις κοίταξε καλύτερα του κόπηκε η ανάσα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του και ξαφνικά του κόπηκε η ανάσα με αυτό που είδε. Μπορεί αρχικά να σας μοιάζει με κάποιο κόλπο ή ακόμη και με εξωγήινης προέλευσης δημιουργία, αλλά καθώς το παρατηρείτε θα πιστέψετε στη γνησιότητά του.

Συγκεκριμένα, βλέποντας το παρακάτω βίντεο, γίνεστε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται "crown flashing". Αυτό συμβαίνει στα σύννεφα όταν οι κρύσταλλοι πάγου ευθυγραμμίζονται με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καταιγίδας. Απίστευτο; Ενώ, ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

Δείτε το βίντεο:

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε

Ένας άνδρας έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! Παράλληλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα μωρό με έναν σκύλο και αυτό το υλικό από το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας με την κάμερα είναι η απόδειξη.

Θυμάστε που χοροπηδούσατε στο κρεβάτι των γονιών σας, όταν ήσασταν πολύ μικροί; Πιθανότατα σας έλεγαν ότι είναι πολύ επικίνδυνο και σας προειδοποιούσαν να μην το κάνετε, αλλά εσείς το κάνατε έτσι κι αλλιώς! Όταν κάτι ήταν εκτός ορίων επειδή έτσι έλεγε η μαμά ή ο μπαμπάς, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το χοροπηδητό στο κρεβάτι δεν αρέσει μόνο στα παιδιά, αλλά και στους σκύλους! Αυτό το μικρό ντατσχάουντ, το οποίο ονομάζεται Pepper, κανονικά δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, αυτή την φορά ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του.

Το κουταβάκι ανέβασε και τη φίλη του στο κρεβάτι

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό το συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη! Στα μισά του βίντεο, εμφανίζεται και η φίλη του, η Margo. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, με το παιχνίδι της. Είναι και οι δύο απίστευτα αξιαγάπητοι και, στο τέλος, είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share