Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έδωσαν στη γιαγιά τους αυτή την περίεργη συσκευή - Μόλις την είδε άρχισε να... Απίστευτο! (Video)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

16 Μαρτίου 2023 14:09
Έδωσαν στη γιαγιά τους αυτή την περίεργη συσκευή - Μόλις την είδε άρχισε να... Απίστευτο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ξεκαρδιστικό να βλέπεις ανθρώπους τρίτης ηλικίας να προσπαθούν να κατανοήσουν και χρησιμοποιήσουν gadgets ή οποιοδήποτε τεχνολογικό επίτευγμα! Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της γιαγιάς που θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μια γιαγιά που έρχεται σε επαφή με ηλεκτρονικές συσκευές, δείτε εδώ την αναζήτηση μιας γιαγιάς στο Google που έγινε viral.

Η ιταλικής καταγωγής γιαγιά, όχι μόνο μας έκανε να γελάσουμε με τις αντιδράσεις της – όταν αντιλαμβάνεται πως το μικρό κουτί δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά της- αλλά και με το πως αποκαλεί την Google home! Το βίντεο έγινε viral με 24 εκ. προβολές και συνεχίζει να διασκεδάζει τους χρήστες του facebook.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν... (Video)

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοικτό! Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. Ενώ, ένας 89χρονος, βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ζει μόνος του και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του αλλά...

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share