Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο γάμος τους φαινόταν παραμυθένιος - Όταν εμφανίστηκε όμως η αδελφή της νύφης όλοι «πάγωσαν»

Δεν... υπάρχει αυτό που έκανε!

16 Μαρτίου 2023 13:45
Ο γάμος τους φαινόταν παραμυθένιος - Όταν εμφανίστηκε όμως η αδελφή της νύφης όλοι «πάγωσαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να ζητάς από κάποιον να φορέσει ό,τι επιθυμεί, αν ανησυχείς μήπως... το παρακάνει δεν είναι και το καλύτερο, κάτι που κατάλαβε πολύ καλά η νύφη σε ένα γάμο βλέποντας την αδελφή της.

Στην ιστορία αυτή, πρωταγωνίστριες είναι η Ντιάνα Άνταμς και η Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Μέχρι να έρθει η ημερομηνία του γάμου (10 Αυγούστου), όλοι νόμιζαν ότι η Κριστίνα δεν θα έκανε πραγματικότητα την «απειλή» της. Αλλά όχι.

Φόρεσε την στολή της και φυσικά η φωτογραφία όταν ανέβηκε στο facebook έγινε viral, όπως η περίπτωση του γαμπρού που κόντεψε να προκαλέσει τραγωδία.

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

When you're maid of honor and told you can wear anything you choose...I regret nothing 🤪

Posted by Christina A. Meador on Saturday, August 10, 2019

Ηλικιωμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1924 - Αυτό που έκαναν 88 χρόνια μετά ο γαμπρός και η νύφη θα σας κάνει να δακρύσετε

Πολλές όμορφες ιστορίες αγάπης έρχονται καθημερινά και μας δείχνουν τι όμορφο είναι να έχεις τον άνθρωπό σου, με μία από αυτές να έρχεται από την Κίνα για μια αιώνια αγάπη γαμπρού και νύφης.

Συγκεκριμένα, ο Wu Conghan ντύθηκε γαμπρός στα 101 του χρόνια και η Wu Sognshi νύφη στα 103 της προκειμένου να τραβήξουν επιτέλους τις πολυπόθητες γαμήλιες φωτογραφίες που έλειπαν από τη συλλογή τους εδώ και 88 χρόνια που είναι παντρεμένοι.

Το ζευγάρι αν και παντρεύτηκε το 1924 στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας και είναι μαζί περίπου εννέα δεκαετίες, ο γάμος τους δεν ήταν πλήρης αφού απουσίαζαν οι ρομαντικές γαμήλιες πόζες από τη συλλογή τους.

Όλοι οι νεόνυμφοι έχουν αρκετές φωτογραφίες για να τους θυμίζουν εκείνη τη σημαντική στιγμή της ζωής τους, όχι όμως και το ηλικιωμένο ζευγάρι από την Κίνα. Κι αφού ποτέ δεν είναι αργά είπαν να ντυθούν στα γεράματα γαμπρός και νύφη… Και τα κατάφεραν.

«Όταν παντρευτήκαμε δεν υπήρχε η δυνατότητα φωτογράφισης. Μετά πέρασαν τα χρόνια αλλά πάντα θέλαμε να έχουμε ένα ενθύμιο από εκείνη τη στιγμή, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά και τα εγγόνια μας», λέει το ζευγάρι.

Φόρεσαν, λοιπόν, εκείνη το νυφικό και ο σύζυγός της το κοστούμι και πόζαραν ευτυχισμένοι στο φακό μετά από 88 ολόκληρα χρόνια. «Ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι αν όλα θα πήγαιναν καλά. Ο ένας έφτιαχνε τον άλλον για να είναι όμορφοι στη φωτογράφιση», συμπληρώνουν οι συγγενείς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share