Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

19χρονη έβαλε κάμερα και έπιασε την γάτα της «στα πράσα» ενώ έκλεβε φαγητό - Η αντίδρασή της έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο (photos)

Ξεκαρδιστική στιγμή

16 Μαρτίου 2023 12:31
19χρονη έβαλε κάμερα και έπιασε την γάτα της «στα πράσα» ενώ έκλεβε φαγητό - Η αντίδρασή της έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 19χρονη έβαλε κάμερα και έπιασε την γάτα της «στα πράσα» ενώ έκλεβε φαγητό. Η αντίδρασή της έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο. Επίσης, μία 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο νομίζοντας ότι την κλέβει ο συγκάτοικός της και μόλις είδε το βίντεο όμως... αηδίασε.

Γνωρίστε την 19χρονη Sophia Lindner από το Ardmore της Φιλαδέλφεια και την γάτα της, Percy. Οι Lindners έχουν τον Percy εδώ και 6 χρόνια και όλο αυτόν τον καιρό τους κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Είπαν πως η γάτα τους κάνει σκανταλιές από την πρώτη μέρα που την πήραν. Ειδικά όταν πρόκειται για φαγητό, τίποτα δεν την σταματάει. “Παρόλο που ξέρει τους κανόνες, θα προσπαθήσει να τους παραβλέψει,” είπε η Sophia.

“Ξέρει πώς να κλέβει από ντουλάπια και τσάντες.” Ωστόσο, λέει πως πλέον το έχουν κάνει παράδοση τα Χριστούγεννα να φτιάχνουν ρολά κανέλας τα πρωινά και παρόλο που προειδοποίησε την γάτα της να μην κάνει τίποτα, εκείνη δεν την άκουσε.

Φυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις, ο Percy έκανε την επίθεσή του. Το καλύτερο όμως ήταν ότι τον έπιασε ακριβώς την στιγμή που κατάλαβε ότι τον συνέλαβαν. Ανέβασε αυτή τη στιγμή στο Twitter και από τότε έχει γίνει viral.

Και για όσους έχουν γάτες, αυτό το βλέμμα είναι πολύ γνωστό, κάτι το οποίο τους ενέπνευσε να ανεβάσουν και τις δικές τους παρόμοιες στιγμές.

Κάμερα καταγράφει μία γάτα να "μαλώνει" ένα μωρό για καλό σκοπό - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (video)

Γάτα: Οι γάτες είναι από τα πιο ήσυχα αλλά και παράλληλα πιο άτακτα κατοικίδια που υπάρχουν στον πλανήτη, όμως μερικές φορές μπορούν να μας εκπλήξουν. Επίσης δείτε την αντίδραση μιας γάτας όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά ομελέτα.

Συγκεκριμένα οι γάτες πολλές φορές μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά έχει τύχει σε αρκετές καταστάσεις να σώσουν μέχρι και τον ιδιοκτήτη τους.

Ειδικότερα τα κατοικίδια δεν είναι απλά μια χνουδωτή παρέα, μπορούν να γίνουν πραγματικοί φίλοι μας και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Παρόλο που οι γάτες έχουν την φήμη πως είναι αδιάφορες, σνομπ και γενικά μόνιμα ενοχλημένες από τους γύρω τους, ξέρουμε πως στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ιδιαίτερα με τα μωρά και τα μικρά παιδιά φαίνεται πως αναπτύσσουν μια ξεχωριστή σχέση αγάπης.

Κατά καιρούς εμφανίζονται στο ίντερνετ πολλά βίντεο που δείχνουν πόσο προστατευτικές μπορούν να γίνουν. Παλαιότερα η γάτα που δεν άφηνε ένα μωρό το οποίο είχε διαφύγει από την προσοχή των γονιών του να ανέβει μια απότομη σκάλα είχε γίνει viral. Το ίδιο και μια άλλη που προστάτευε ένα μικρό παιδί από τη νταντά του που γινόταν επιθετική.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τώρα μια γάτα που προσπαθεί να αποτρέψει ένα μωρό από το να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι. Και φυσικά τα καταφέρνει.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share