Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γυναίκα ζητάει από τον σκύλο της να γαβγίσει χαμηλόφωνα - Η αντίδραση του θα σας φτιάξει τη διάθεση (Video)

Viral η αντίδρασή του

16 Μαρτίου 2023 09:05
Γυναίκα ζητάει από τον σκύλο της να γαβγίσει χαμηλόφωνα - Η αντίδραση του θα σας φτιάξει τη διάθεση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα έμαθε στον σκύλο της ένα απίστευτο κόλπο που σίγουρα θα κάνει κάθε ιδιοκτήτη σκύλου να ζηλέψει. Επίσης, σε μία ακόμα συγκινητικλη ιστορία μία 28χρονη έμεινε έγκυος και ήταν ενθουσιαμένη με την εγκυμοσύνη της, αλλά ξαφνικά το σκυλάκι της άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα γύρω από την κοιλιά της.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται μία μητέρα να ζητάει από τον σκύλο της να γαβγίσει. Μετά, του λέει να μειώσει την ένταση της φωνής του και να γαβγίζει όλο πιο χαμηλόφωνα. Εκείνος ακολουθεί την επιθυμία της και τελικά καταλήγει να ψιθυρίζει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

23 μηνών μωρό φεύγει από το κρεβάτι του για να… «Πάγωσε» η μητέρα του με αυτό που είδε στην κάμερα (Video)

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Για τον λόγο αυτό, η μητέρα έβαλε μία κάμερα στο δωμάτιο του μικρού παιδιού και ξεκίνησε να γράφει το βίντεο. Την επόμενη μέρα, είδε όλη την διαδικασία και ανέβασε τα πλάνα στα social media, με αποτέλεσμα άμεσα να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας μητέρας που γυρίζει σπίτι και βλέπει τις πατούσες του μωρού της πρησμένες σαν μπάλες.

Συγκεκριμένα, η Πέιτζ Κνούντστον από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών τοποθέτησε την κάμερα και ακολούθησε τις ίδιες κινήσεις που κάνει κάθε βράδυ και έβαλε τον Φιν στο κρεβάτι του.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο μικρός σηκώθηκε, κατέβηκε από το κρεβάτι του και πήγε να κοιμηθεί αγκαλιά με τον Μπρούτους, τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος ήταν από κάτω. Άλλωστε οι δυο τους είναι αχώριστοι από την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share