Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

34χρονος ανυπομονούσε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει - Αυτό που θα πάθει όμως στο τέλος δε θα το ξεχάσει ποτέ (Video)

Θα το τολμούσατε;

15 Μαρτίου 2023 13:41
34χρονος ανυπομονούσε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει - Αυτό που θα πάθει όμως στο τέλος δε θα το ξεχάσει ποτέ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει. Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό! Ενώ, μια έγκυος νόμιζε πως η έκπληξη ήταν το φύλο του μωρού της! Μόλις όμως έκοψε την τούρτα, της κόπηκε η ανάσα!

Αυτή είναι η στιγμή που ένας φαινομενικά ήρεμος πατέρας λιποθύμησε ξαφνικά στην αίθουσα του τοκετού ενώ υποστήριζε την γυναίκα του που γεννούσε. Ο Ben, 34 ετών λιποθύμησε ενώ έβλεπε την σύντροφό τους, Amy, να γεννάει στο νοσοκομείο του Birmingham.

Αποκάλυψε πως ένιωθε τον πόνο της συντρόφου τους και πως πήρε πάνω από 6 κιλά από λιγούρες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αρχικά φαινόταν ήρεμος καθώς την βοηθούσε να διαχειριστεί τον πόνο. Βλέποντας όμως την πίεση που δεχόταν ξαφνικά κατέρρευσε!

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε ένα πάρκινγκ, ήταν μαζί για 3 μήνες πριν μείνει έγκυος η Amy. Εκείνη είπε: «Ο Ben είναι πολύ συναισθηματικός και αυτό μου αρέσει.»

Εκείνος είπε πως έμεινε και ο ίδιος «έγκυος» και πως βίωσε τις δικές του λιγούρες μέσα από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η συγκίνηση στα πρόσωπά τους είναι εμφανής καθώς καλωσόρισαν την κόρη τους, Amber-Rose.

32χρονη είναι 12 εβδομάδων έγκυος αλλά η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς - Όταν την εξετάζουν...

Όταν μία 32χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 26χρονης έγκυου όπου πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι!

Η Lara έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται όταν το σώμα αποτυγχάνει να παράγει ινσουλίνη. Δεν συνδέεται με την παχυσαρκία. Αλλά λόγω της διάγνωσής του, ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κερδίζει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις πρώτες κιόλας 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν πότε ετοιμάζονταν να γεννήσει. Και η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει! Η κοιλιά της Lara απέκτησε τεράστιο μέγεθος, πήρε 40 κιλά και ανέβηκε πέντε μεγέθη στα ρούχα. Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία γέννας, το αγέννητο μωρό της ήδη ζύγιζε 2,7 κιλά.

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που φοβόταν ότι θα έπεφτε από το βάρος. Στις 36 εβδομάδες, δεν χωρούσε στα κανονικά ενδύματα μητρότητας. Στα παρακάτω βίντεο, δείτε τι συνέβη όταν η Lara γέννησε τελικά την κόρη της και υποβλήθηκε σε ένα απίστευτο μετά το μωρό μετασχηματισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share