Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης τους - Προσέξτε την κούκλα στα δεξιά...

Κόβει την ανάσα!

15 Μαρτίου 2023 10:00
Γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης τους - Προσέξτε την κούκλα στα δεξιά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτοί οι γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης όταν έπαιζε αντίκρισαν κάτι σοκαριστικό…

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα κοριτσάκι να παίζει στο δωμάτιό του. Μια κούκλα που βρίσκεται από πίσω του, ξαφνικά, αρχίζει να κουνάει το κεφάλι της από μόνη της.

Σε κάποια άλλη στιγμή, κάποια χαρτιά που βρίσκονται επάνω στο τραπέζι, αρχίζουν να πετάνε λες και έχει φυσήξει δυνατός άνεμος.

Στο βίντεο, αφού το κοριτσάκι φύγει από το δωμάτιό του τρομαγμένο, βαρύτερα αντικείμενα αρχίζουν να πετούν γύρω από το δωμάτιο και να πέφτουν με μανία.

Δεν είναι σαφές, ούτε σε ποια χώρα, ούτε το πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο. Λογικά, ο πατέρας είχε βάλει κάμερες στο σπίτι για να καταλάβει τι συμβαίνει, μετά από παράπονα που του είχε κάνει η κόρη του.

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα... Όταν έβαλε κρυφή κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε (Video)

Ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα. Ενώ, ένας άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά με αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια να σας κάνει να ανατριχιάσετε, με τον ίδιο να φεύγει από σπίτι!

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό. Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει...

Πατέρας καταγράφει με κρυφή κάμερα τον γιό του... Αυτό που παρατηρεί τον κάνει να ανατριχιάσει (Video)

Ένας πατέρας ήταν ανήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειάς του που τοποθέτησε μέχρι και μια κρυφή κάμερα και παθαίνει σοκ όταν βλέπει τον γιο του... Ενώ, ένας άλλος κατέγραψε με την κάμερα του κάτι εξωπραγματικό στον ουρανό.

Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ; Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα. Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.

Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!

Ο Κόντι ήταν αρκετά αναστατωμένος με το υλικό, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, απ’ το να μοιραστεί το βίντεο στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμα και ένα τελευταίο κομμάτι του βίντεο στο σύστημα, πριν η κάμερα απενεργοποιηθεί μυστηριωδώς: ένα “κοντινό” του Ντίλαν που καταγράφτηκε στην διαδικασία διακοπής της κάμερας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share