Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

24χρονος τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια του!

14 Μαρτίου 2023 11:33
24χρονος τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 24χρονος άνδρας απολάμβανε μία εκπληκτική καταιγίδα στον σκοτεινό ουρανό και πήρε την κάμερα του και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο. Επίσης, ένας αστρονόμος έκανε με την κάμερα ζουμ στη σελήνη και έπαθε σοκ.

Όταν, πολύ αργότερα, κάθισε να το ξαναδεί πρόσεξε κάτι παράξενο. Φωτεινά κομμάτια έπεφταν από τον ουρανό. Ο υπολογιστής του «πήρε φωτιά» στην προσπάθειά του να κάνει αναλύσεις και τελικά να μας δώσει το video που πραγματικά είναι αξεπέραστο και δεν νομίζουμε πως υπάρχει όμοιό του:

20χρονος άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του - Μόλις κοίταξε καλύτερα του κόπηκε η ανάσα

Ένας άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του και ξαφνικά του κόπηκε η ανάσα με αυτό που είδε. Μπορεί αρχικά να σας μοιάζει με κάποιο κόλπο ή ακόμη και με εξωγήινης προέλευσης δημιουργία, αλλά καθώς το παρατηρείτε θα πιστέψετε στη γνησιότητά του. Παράληλα, ένας άνδρας άκουσε φρικτό ήχο στη σοφίτα και έβαλε κάμερα για να μάθει τι ήταν. Όταν την άνοιξε αυτό που είδε τον έκανε να φρικάρει!

Συγκεκριμένα, βλέποντας το παρακάτω βίντεο, γίνεστε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται "crown flashing". Αυτό συμβαίνει στα σύννεφα όταν οι κρύσταλλοι πάγου ευθυγραμμίζονται με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καταιγίδας. Απίστευτο;

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share