Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα νύχια 53χρονης είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της- Η φωτογραφία και η αποκάλυψη-σοκ για τον καρκίνο

Σοκ!

8 Μαρτίου 2023 20:38
Τα νύχια 53χρονης είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της- Η φωτογραφία και η αποκάλυψη-σοκ για τον καρκίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 53χρονη από το Γούιγκαν του Μάντσεστερ που νόμισε ότι είχε πολύ «άσχημα» νύχια, σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι αυτό αποτελούσε στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα του καρκίνου. Ενώ, μία μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μαύρο νύχι της, για να προειδοποιήσει όσους την δουν.

Η 53χρονη Jean Taylor, ντρεπόταν στην αρχή να πάει να ρωτήσει τον γιατρό γιατί τα νύχια είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της. Οι γιατροί, όμως, αναγνώρισαν το, άγνωστο για πολλούς, σύμπτωμα του καρκίνου του πνεύμονα και την παρέπεμψαν σε μια σειρά εξετάσεων, που τελικά επιβεβαίωσαν τους φόβους τους.

Η 53χρονη νιώθει πολύ τυχερή που οι γιατροί κατάφεραν να αναγνωρίσουν το σύμπτωμα αυτό, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν δύο μικρούς όγκους στους πνεύμονες. Τα ποσοστά επιβίωσης από τον καρκίνο στους πνεύμονες είναι ιδιαίτερα χαμηλά και η έγκαιρη διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η κυρία Taylor, χάρη στα «άσχημα» νύχια της, διαγνώστηκε στο πρώτο στάδιο.

Τα νύχια 53χρονης είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της- Η φωτογραφία και η αποκάλυψη-σοκ για τον καρκίνο

Η 53χρονη παραδέχτηκε ότι νόμιζε ότι τα «καμπυλωτά» νύχια είναι ένα κληρονομικό χαρακτηριστικό, καθώς η μητέρα της -η οποία έχασε τον μισό της πνεύμονα εξαιτίας του καρκίνου- είχε και αυτή παρόμοια νύχια.

Η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα δεν θα μάθαινε ποτέ για το «ένοχο» σύμπτωμα αν η κόρη της δεν το έψαχνε περισσότερο και δεν έβρισκε ότι το περίεργο σχήμα αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι καρκίνου.

Τελικά η κυρία Taylor υποβλήθηκε σε επέμβαση και αφαίρεσε τους όγκους αυτούς και τώρα είναι καλά στην υγεία της. Μιλώντας για την περιπέτειά της η κυρία Taylor δήλωσε: «Αυτά τα νύχια μου έσωσαν τη ζωή και γι’ αυτό δεν πρόκειτα να τα κόψω».

Τα παιδιά δεν πρέπει να τρώνε τα νύχια τους - Ο λόγος είναι σοκαριστικός

Οι γονείς αναγκάζονται να συνηθίσουν όλα όσα κάνουν τα παιδιά τους, και να αποτρέψουν κάποιες συνήθειες τους που μπορεί να τα βλάψουν. Μια από αυτές είναι το να τρώνε τα νύχια τους.

Ο λόγος για την Sara Guidry, μια μαμά από τη Louisiana της Αμερικής, η οποία κοινοποίησε πρόσφατα δύο βίντεο, στα οποία δείχνει πώς ανακάλυψε και αφαίρεσε από το στόμα του γιου της Kale 32 νύχια, τα οποία όπως φαίνεται είχε φάει και με κάποιον τρόπο είχαν σφηνώσει στα ούλα του. Τα νύχια και τα πετσάκια βέβαια δεν πρέπει να τα τρώνε ούτε οι ενήλικοι, αφού έχει τρομερές επιπτώσεις στην υγεία.

Τα σοκαριστικά βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχουν λάβει εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις και εκατομμύρια views.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share