Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γαμπρός αφήνει τη νύφη την ώρα του γάμου και φεύγει τρέχοντας - Ο λόγος θα σας σοκάρει (Video)

Απίστευτο!

8 Μαρτίου 2023 08:59
Γαμπρός αφήνει τη νύφη την ώρα του γάμου και φεύγει τρέχοντας - Ο λόγος θα σας σοκάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι καλεσμένοι του Stuart θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, «Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;» έγινε από τον Bratton, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Stuart έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση ότι ο γαμπρός θα έκανε κάτι ασυνήθιστο.

Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον. Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Vicky, ο Stuart έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Bratton.

Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον Stuart και τη Vicky κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε ότι το σχέδιο του Stuart δουλεύει πραγματικά.

Η Vicky περίμενε κάποια πλάκα από τον Stuart, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του Stuart να ξεδιπλώνεται – αυτό το ζευγάρι είναι εντελώς φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη ιστορία νεόνυμφων που γίνεται viral, δείτε εδώ μία πεθερά που έπιασε στο γλέντι του γάμου, τη νύφη με άλλον στην τουαλέτα κι έγινε ο κακός χαμός.

Χαμός σε γάμο: Νύφη ζήτησε από τον άντρα της να αγκαλιάσει «μία τελευταία φορά» τον πρώην της! (Video)

Άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά». Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η γυναίκα, γνωστή ως @mayangkumay στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο που τράβηξε ένας καλεσμένος στη δεξίωση του γάμου τους, ο οποίος πιστεύεται ότι έγινε στη Μαλαισία.

Στο βίντεο φαίνεται η νύφη και ο γαμπρός να χαιρετούν τους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πρώην της νύφης.

Ο άνδρας περπατά μέχρι το ζευγάρι για να τους συγχαρεί για τον γάμο τους, στοχεύοντας να σφίξει το χέρι της νύφης, αλλά εκείνη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Αντί να δώσει το χέρι της στον πρώην της, γυρίζει στον γαμπρό και τον ρωτάει: «Μπορώ να τον αγκαλιάσω άλλη μία φορά;», δείχνονται με το δάχτυλό της τον αριθμό ένα.

Καθώς ο γαμπρός τής κάνει νόημα δίνοντάς της το «ΟΚ», εκείνη τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον πρώην της, κάνοντάς τον μια ζεστή αγκαλιά και χαϊδεύοντας τρυφερά την πλάτη του. Στη συνέχεια, ο πρώην πηγαίνει να σφίξει το χέρι του συζύγου, ο οποίος επίσης τον αγκαλιάζει.

27χρονη νύφη χωρίς πόδια συγκλονίζει την ημέρα του γάμου της (Video)

27χρονη νύφη η οποία γεννήθηκε χωρίς πόδια βρίσκει τη δύναμη για να «περπατήσει» με θάρρος στο κόκκινο χαλί της εκκλησίας, τη μέρα του γάμου της! Ενώ, μια 30χρονη έγκυος νύφη πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, με την σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό να «τσακίζει» κόκαλα!

Αρχικά, η Ρόζι Μπαμπόρ σκόπευε να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει δίπλα στον γαμπρό, που την περίμενε στην εκκλησία της πόλης Τσεμπού, στις Φιλιππίνες, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Η νεαρή νύφη ήθελε να ζήσει την εμπειρία όπως κάθε άλλη γυναίκα. Έτσι την ημέρα του γάμου της στις 5 Οκτώβρη, αποφάσισε να κατέβει από την αναπηρική πολυθρόνα και να φτάσει με μέχρι τον άντρα της τον Μάριο Πέρεζ, χρησιμοποιώντας τους γοφούς της και το δεξί της χέρι, ενώ στο αριστερό κρατούσε τη γαμήλια ανθοδέσμη.

«Ήθελα τα πάντα να είναι τέλεια για τον γάμο μου, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να περπατήσω μόνη μου το κόκκινο χαλί χωρίς καρότσι. Ξεπερνώντας αυτή τη μικρή δυσκολία, αυτή η ειδική μέρα έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή για μένα» είπε η Ρόζι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share