Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κρυφή κάμερα απαθανατίζει νοσοκόμα να ταΐζει παππού - Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολουθεί κάτι φρικιαστικό

Θα σας «παγώει» το αίμα

6 Μαρτίου 2023 08:58
Κρυφή κάμερα απαθανατίζει νοσοκόμα να ταΐζει παππού - Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολουθεί κάτι φρικιαστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν περίμενε να αντικρίσει κάτι τόσο σοκαριστικό όταν οι ιθύνοντες ενός οίκου ευγηρίας τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στους περισσότερους χώρους. Με την ευκαιρία, δείτε το τρομακρικό σκηνικό με 14χρονη και κρυφή κάμερα.

Μια κάμερα στο δωμάτιο ενός ηλικιωμένου "έπιασε" έναν υπάλληλο να προσπαθεί να τον πνίξει και όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα, ακόμη κι αν ήταν μαγνητοσκοπημένο ανατρίχιασαν.

Η Νόλεν Χάσλερ, κόρη του 89χρονου, είχε υποψίες ότι κακοποιείται όταν είδε μελανιές στο σώμα του. Ωστόσο δεν είχε στοιχεία για να αποδείξει ότι κακοποιείται μέσα στον οίκο ευγηρίας.

Ο 89χρονος Κλάρενς Χάσλερ είναι κατάκοιτος, πάσχει από άνοια και δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

«Είχα υποψίες για ένα συγκεκριμένο υπάλληλο του προσωπικού», είπε η κ. Χάσλερ σε συνέντευξή της στο ABC.

«Το σκέφτηκα πολύ για το πως θα μπορούσα να βρω αποδείξεις και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μια κάμερα και να καταγράψω ότι συνέβαινε», εξήγησε.

Η κάμερα κατέγραψε βίαιη συμπεριφορά κατά του πατέρα της σε μόλις δύο ημέρες που ήταν εγκατεστημένη.

Στο βίντεο ο Κόρει Λούκας, ο υπάλληλος που φρόντιζε τον κ. Χάσλερ, φαίνεται να προσπαθεί να τον κάνει να φάει βίαια με ένα κουτάλι, να φταρνίζεται πάνω του, να τρώει το φαγητό του κ. Χάσλερ χρησιμοποιώντας τα μαχαιροπίρουνά του και να προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει πιάνοντάς τον από τα χέρια όταν ο 89χρονος προσπαθούσε να αντισταθεί.

Επίσης, φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να τον πνίξει κλείνοντας την μύτη και το στόμα του με την πετσέτα που τον σκούπιζε.

Η κ. Χάσλερ πήγε αμέσως στην αστυνομία. Και ο Λούκας καταδικάστηκε για επίθεση.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Κρυφή κάμερα απαθανατίζει μια περίεργη μαύρη φιγούρα έξω από σπίτι οικογενείας - Τρομοκρατημένη η μητέρα όταν συνειδητοποιεί ότι...

31χρονη μητέρα κατέγραψε με την κάμερά της μια μαύρη φιγούρα στην αύλη της και κάλεσε ιερέα για να την ξορκίσει. Εσείς τι θα κάνατε αν ξαφνικά βλέπατε.. «φάντασμα» από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού σας; Ενώ, ένας σύζυγος μαγνητοσκόπησε με κρυφή κάμερα την γυναίκα του και χλώμιασε με αυτά που είδε...

Περίπου αυτό έπαθε μια μητέρα στην Σκωτία, που παρατήρησε μια παράξενη μαύρη μορφή στην αυλή της και... κάλεσε ιερέα.

Η Μαξίν Χιουζ υπέστη σοκ βλέποντας μια παράξενη και τρομακτική σκιά από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της. Η Μαξίν παρακολουθούσε το παιδί της που έπαιζε έξω, όταν παρατήρησε μια μαύρη φιγούρα αρχικά στον δρόμο και στη συνέχεια να κινείται πάνω στην οροφή ενός τροχόσπιτου που έχει στον κήπο της.

Τρομοκρατημένη ζήτησε την βοήθεια ενός ιερέα προκειμένου να ευλογήσει το σπίτι της, στο οποίο μένει με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά της, 6 και 12 ετών.

«Ο σύντροφός μου ξύπνησε κατά την διάρκεια της νύχτας και το είδε στην κάμερα. Όλα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα. Είναι τόσο περίεργο… Φωνάξαμε έναν ιερέα για να ευλογήσει το σπίτι μας. Έστειλα το βίντεο στην αδελφή μου και την ρώτησα τι μπορεί να είναι γιατί ήταν τρομακτικό», είπε η Μαξίν στα Μέσα όταν το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα. Ο 12χρονος γιος της πάντως, δεν φάνηκε να τρομάζει.

«Ο Άστον είναι 12 ετών και μας άκουσε να μιλάμε γι αυτό, αλλά είναι καλά. Του είπα ότι ήρθε ο ιερέας και ότι δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχεί», πρόσθεσε η Μαξίν. Το βίντεο πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν η αδελφή της Μαξίν το κοινοποίησε στα social media.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share