Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Διάσωση που κόβει την ανάσα: Κρυφή κάμερα απαθανατίζει άνδρα να παίρνει στην αγκαλιά του το νεκρό μωρό, όταν ξαφνικά γίνεται το «θαύμα»

Απίστευτη στιγμή!

25 Φεβρουαρίου 2023 13:17
Διάσωση που κόβει την ανάσα: Κρυφή κάμερα απαθανατίζει άνδρα να παίρνει στην αγκαλιά του το νεκρό μωρό, όταν ξαφνικά γίνεται το «θαύμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν οι γονείς ενός μωρού μόλις ενός μήνα τον αστυνομικό να προσπαθεί να σώσει την κόρη τους στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ. Με την ευκαιρία, δείτε την σπαρακτική στιγμή μητέρας που κρατά το άψυχο μωρό της αγκαλιά.

Η κάμερα στη στολή του Richard DuCaine καταγράφει τη στιγμή που φτάνει στο σπίτι και παίρνει από τα χέρια του πατέρα το μωρό που δεν ανασαίνει. Ο αστυνομικός κάνει μαλάξεις στο στήθος και στη συνέχεια γυρίζει το μωρό μπρούμυτα και το χτυπάει στην πλάτη. «Την νιώθω» ακούγεται να λέει και συνεχίζει την προσπάθεια. Την επόμενη στιγμή ακούγεται να λέει «τώρα ανασαίνει».

Διάσωση που κόβει την ανάσα: Κρυφή κάμερα απαθανατίζει άνδρα να παίρνει στην αγκαλιά του το νεκρό μωρό, όταν ξαφνικά γίενται το «θαύμα»

Γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο και «πάγωσαν» με αυτό που αντίκρισαν να κάνει το μωρό!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς δύο μικρών κοριτσιών, βλέποντας όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό τους...

Το μεγαλύτερο απο τα δύο κοριτσάκια φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις και θεώρησε ως παιχνίδι το κρέμασμα από το φωτιστικό της οροφής. Η τύχη ηταν με το μέρος της μικρής η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε, καθώς το φωτιστικό αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό.

Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα έβαλε κάμερα για να δει τι κάνει το μωρό της όταν είναι με τον πατέρα του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share