Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεθυσμένος άντρας ξύπνησε και είδε στο κρεβάτι του μία τρανσέξουαλ - Η αντίδρασή του; Θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

24 Φεβρουαρίου 2023 09:50
Μεθυσμένος άντρας ξύπνησε και είδε στο κρεβάτι του μία τρανσέξουαλ - Η αντίδρασή του; Θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο βίντεο μιας σκληρής φάρσας φαίνεται ένας άντρας τον οποίο ξυπνάει μία Ταϊλανδή τραβεστί καθώς η κοπέλα του παίρνει εκδίκηση για τις γελοίες διακοπές τους στην Ταϊλάνδη.

Η Lenka, από την Τσεχία, κάνει τον φίλο της, Čeněk Štýbl, να πιστέψει ότι την απάτησε. Είπε ότι ο Čeněk μέθυσε και έπεσε για ύπνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους μετά από το διαβόητο πάρτι στον δρόμο Khaosan.

Στο διασκεδαστικό, αλλά και λίγο σκληρό, βίντεο το αγόρι προσπαθεί να καταλάβει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Δεν ξέρει όμως ότι η Lenka είναι κρυμμένη σε ένα ντουλάπι και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. Καταγράφει την φάρσα σε μια κρυμμένη κάμερα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το βίντεο ξεκινά λέγοντας: “Ήταν το τελευταίο μας βράδυ στην Μπανγκόκ και ο Cenek μέθυσε πάρα πολύ και αποκοιμήθηκε. Βαριόμουν κι έτσι πήγα στον δρόμο Khaosan μπροστά στο ξενοδοχείο μας και υπήρχαν πολλές τραβεστί, έτσι μου ήρθε μια ιδέα.”

Όταν ο Cenek βλέπει την τραβεστί, κάνει πίσω σοκαρισμένος και φωνάζει: “Δεν είσαι η Lenka. Τι στο καλό; Δεν είσαι η κοπέλα μου. Τι στο καλό; Όχι, όχι, Lenka, που είναι η Lenka;” Η τραβεστί απαντάει: “Δεν ξέρω, μόνο εγώ είμαι εδώ και το κάναμε”, κρατώντας προφυλακτικά.

Η Lenka τελικά βγαίνει από την ντουλάπα. Το βίντεο έχει πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές από τότε που ανέβηκε στο YouTube από τους ViralBrothers. Στο κανάλι εμφανίζονται ο Čeněk και η φίλη του ric Meldikem, οι οποίοι κάνουν μεγάλες φάρσες στον κόσμο.

Άλλη μια φάρσα που αξίζει να δείτε, είναι αυτή μιας νύφη που πήγε στον γαμπρό πολύ διαφορετική!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share