Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρομακτικό: Αυτό το αγοράκι έπαιζε αμέριμνο όταν ξαφνικά πετάχτηκε από τους θάμνους ένα τεράστιο φίδι (Video)

Η συνέχεια σοκάρει!

23 Φεβρουαρίου 2023 14:24
Τρομακτικό: Αυτό το αγοράκι έπαιζε αμέριμνο όταν ξαφνικά πετάχτηκε από τους θάμνους ένα τεράστιο φίδι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε στην Αυστραλία όταν ένα αγοράκι 4 χρονών έπαιζε αμέριμνο στους θάμνους και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας τεράστιος πύθωνας.

Οι γονείς του μικρού θορυβήθηκαν όταν τον άκουσαν ξαφνικά να ουρλιάζει μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ένας τεράστιος πύθωνας 5 μέτρων είχε αρπάξει το πόδι του μικρού παιδιού και προσπαθούσε να τραβήξει το νήπιο μέσα στους θάμνους. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοιο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας αλιγάτορας βγήκε στη στεριά.

Αμέσως, ο πατέρας του 4χρονου αγοριού έτρεξε στο γιο του και χτύπησε το τεράστιο φίδι στο κεφάλι.

«Έπρεπε να αρπάξω το φίδι από την ουρά και να το πετάξω όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον μικρό Κλίφορντ, γιατί ο πύθωνας επιχειρούσε διαρκώς να αρπάξει το παιδί», ανέφερε ο πατέρας.

Σκίουρος προσπαθεί να φάει φίδι - Όταν δείτε την συνέχεια θα μείνετε «κόκκαλο»

Ένα φίδι, πιάστηκε στον ύπνο, όταν ένας πεινασμένος σκίουρος του όρμηξε για να τον φάει! Το βίντεο με την μάχη, ανατριχιάζει!

Μετά την επική μάχη με λιοντάρι και βουβάλι, ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου φαίνεται ένα σκίουρος να προσπαθεί να φάει ένα φίδι.

Οι σκίουροι αν και κυρίως τρέφονται με φυτά, φρούτα και σπόρους πολλές φορές μπορεί να χορτάσουν την πείνα τους και με κρέας, έντομα, πουλιά ή και τρωκτικά. Αυτό ήθελε να κάνει και ο συγκεκριμένος σκίουρος.

Όμως, ποιος επικράτησε;

Δείτε το βίντεο:

Κροκόδειλος γραπώνει πύθωνα μέσα στα σαγόνια! Η αντίδραση του φιδιού είναι επική

Πραγματικά η δύναμη και των δύο ερπετών είναι τρομερή. Κανένας δεν πρέπει να προδικάζει το αποτέλεσμα βλέποντας το ένα ζώο να υπερισχύει απέναντι στο άλλο, όπως και η μάχη της λεοπάρδαλης με έναν πύθωνα!

Στο παρακάτω viral βίντεο με τα σχεδόν 2 εκ vies θα παρακολουθήσετε την επική μάχη που κάνει ένας κροκόδειλος με έναν πύθωνα μέσα σε βάλτο!

Ο κροκόδειλος με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει τον πύθωνα απο το κεφάλι και τον δαγκώνει με τα σουβλερά σαγόνια του.

Το φίδι όμως μαεστρικά κινείται και δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Είναι γνωστό πως τα ανακόντα είναι τα μεγαλύτερα φίδια του πλανήτη, αλλά μόλις δείτε αυτό το «τέρας», δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Αυτός είναι ο Γκόρντον Μπούχαναν, παραγωγός βίντεο άγριας ζωής από την Σκωτία που περνάει τον χρόνο του κυνηγώντας κάποια πολύ τρελά ζώα. Έχει δει τα πάντα, από κροκόδειλους στην Νέα Γουινέα μέχρι λιοντάρια στην έρημο Καλαχάρι.

Ο Μπούχαναν είναι παρουσιαστής της σειράς του BBC “Tribes, Predators and Me”, με την οποία ταξιδεύει σε διάφορες φυλές για να μάθει για τον κόσμο της και για το πώς συμβιώνουν δίπλα σε επικίνδυνα ζώα. Ίσως το πιο ακραίο ταξίδι που έκανε ήταν στον Αμαζόνιο.

Σε ένα επεισόδιο της σειράς, ο Μπούχαναν ταξιδεύει στο Εκουαδόρ και γνωρίζει την φυλή Waorani, η οποία ζει δίπλα στον Αμαζόνιο. Πέρασε 7 εβδομάδες μαζί τους και έμαθε για το πώς επιβιώνουν στην ζούγκλα.

Οι Waorani έχουν μία ενδιαφέρουσα παράδοση που θα τρόμαζε τους περισσότερους. Είναι ειδικοί στο κυνήγι ανακόντα! Αλλά αντί να τα σκοτώσουν αυτά τα μεγάλα φίδια, τα πιάνουν και τα αφήνουν πιστεύοντας πως αυτό θα τους δώσει δύναμη και κουράγιο. Μάλιστα στον Αμαζόνιο κάμερα έχει καταγράψει το μεγαλύτερο φίδι που έχετε δει ποτέ και φτάνει τα 180 μέτρα!

Σε ένα επεισόδιο της σειράς, ο Buchanan πήγε με μερικούς κυνηγούς της φυλής για να βρουν ένα ανακόντα. Στο βίντεο που θα δείτε, βρήκαν ένα στο νερό και το τράβηξαν από το κεφάλι ενώ το ξέμπλεκαν από τις ρίζες ενός δέντρου. Ακούγεται και ένας άντρας να λέει: “Μην αφήσετε το κεφάλι του, θα με δαγκώσει!”

Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share