Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετά από μια τρομερή καταιγίδα αυτή η γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία - Αυτό που παρατήρησε μετά θα σας κάνει να τα χάσετε

Απίστευτο!

23 Φεβρουαρίου 2023 10:06
Μετά από μια τρομερή καταιγίδα αυτή η γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία - Αυτό που παρατήρησε μετά θα σας κάνει να τα χάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομερή φωτογραφία απαθανάτισε γυναίκα κατά την διάρκεια μιας μεγάλης καταιγίδας!

Η καταιγίδα παρατηρήθηκε σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης. Διαδόθηκε σε όλη την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν δείτε και αυτή την φωτογραφία όμως θα μείνετε εξίσου άφωνοι!

Η Sarah Hodges, 48 ​​ετών, ζει στο Μπόλτον, Ηνωμένο Βασίλειο, παρατήρησε ότι το φωτεινό φεγγάρι έλαμπε από το παράθυρό της τη νύχτα της 11ης Φεβρουαρίου. Ήθελε να μοιραστεί την όμορφη θέα με τους φίλους του και η γυναίκα τράβηξε μερικές φωτογραφίες για να μοιραστεί στη σελίδα στο Facebook.

“Πήρα τις φωτογραφίες την Τρίτη, ακριβώς από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου. Έχω εμμονή με το φεγγάρι, το ηλιοβασίλεμα, την ανατολή και τη θάλασσα. Ξέρω ότι ήμουν τυχερή, οι άνθρωποι ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια σε κάμερες για να κάνουν την τέλεια λήψη. Αισθάνομαι συγκλονισμένη και υπερήφανη, καθώς είναι μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή »,είπε η Σάρα.

Μετά από μια τρομερή καταιγίδα αυτή η γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία - Αυτό που παρατήρησε μετά θα σας κάνει να τα χάσετε

Φαίνεται σαν μια θολή φωτογραφία - Όμως όταν κοίταξε καλύτερα της κόπηκε το αίμα

Αρχικά νόμιζε πως η φωτογραφία ήταν θολή, ωστόσο στη συνέχει της κόπηκε το αίμα, διότι είδε κάτι άλλο πίσω από τον άνδρα της.

Πολλές φορές, έχει συμβεί να βγάλουμε φωτογραφίες και στη συνέχεια να δούμε κάτι πίσω από αυτές. Αυτό συνέβη και με μια όμορφη οικογένεια. Δείτε εδώ τι έγινε πίσω από την φωτογραφία τους και θα ανατριχιάσετε. Πάμε όμως, να δούμε, τι γίνεται πίσω από τη σημερινή ιστορία μας.

Ένα από τα συναρπαστικά πράγματα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, είναι ότι μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε κάτι, που δεν είχαμε προσέξει τη στιγμή της λήψης. Όπως αυτή η γυναίκα, που έβγαλε μια συνηθισμένη φωτογραφία του φίλου της, και συνειδητοποίησε κάτι παράξενο να κρύβεται στο βάθος.

Ένας χρήστης, μοιράστηκε μια παράξενη εμπειρία με πρωταγωνιστές τον πατέρα του και τη φίλη του σε πάρκο στο Κολοράντο στις ΗΠΑ. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία τον φίλο της, που είναι ντροπαλός και δε του αρέσει να φωτογραφίζεται. Όταν είδε τη φωτογραφία παρατήρησε μια τρομακτική φιγούρα να κινείται στα χόρτα, πίσω από τον φίλο της.

Χρησιμοποίησε το κινητό της για να βγάλει βίντεο, και κατέγραψε τη φιγούρα στο βάθος που φαίνεται να κινείται: Αργότερα, ο πατέρας του χρήστη επέστρεψε στην περιοχή και έβγαλε μια άλλη φωτογραφία (στα αριστερά) από διαφορετική γωνία, για να συγκρίνει τις δύο φωτογραφίες.

Το πιο παράξενο είναι ότι το γρασίδι δεν είναι πολύ ψηλό για να κρύψει ένα άτομο, ούτε το άτομο θα μπορούσε να στέκεται σε κάποια τρύπα. Τι συνέβη άραγε; Όποια και αν είναι η αλήθεια, προκαλεί ερωτήματα και θεωρίες. Εσείς τι πιστεύετε ότι ήταν;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share