Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

101χρονη γιαγιά έραβε κάθε μέρα ένα φόρεμα - Ο λόγος θα σας σοκάρει (Video)

Απίστευτο!

20 Φεβρουαρίου 2023 18:04
101χρονη γιαγιά έραβε κάθε μέρα ένα φόρεμα - Ο λόγος θα σας σοκάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα δακρύσετε μόλις μάθετε το λόγο, για τον οποίο η γιαγιά της ανωτέρω φωτογραφίας έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα, συγκινώντας με την πράξη της, που ακολουθούσε με συνέπεια έως τα 101 της χρόνια, όταν και πέθανε.

Συγκεκριμένα, η Lillian Weber είχε μετατρέψει το χόμπι της σε αποστολή. Είχε βάλει στόχο και σκοπό της ζωής τη, όταν γιόρταζε τα 100ά της γενέθλια να έχει φτιάξει συνολικά 1.000 χειροποίητα φορέματα.

Στα 99 της, μάλιστα, είχε ολοκληρώσει και στείλει πάνω από 840 φορέματα και συνέχισε ακάθεκτη, ενώ πάθαμε πλάκα με την 80χρονη γιαγιά που έβαζε κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει…

Όταν πριν από μερικά χρόνια η Lillian Weber παρακολούθησε συντροφιά με μερικές φίλες της ένα ντοκιμαντέρ για έναν οργανισμό που προσέφερε ρούχα σε φτωχά παιδιά της Αφρικής, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Αρχικά όλες οι γυναίκες ετοίμασαν μερικά φορέματα για να τα στείλουν μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Little dresses for Africa».

Η Lillian όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ. Από εκείνη την ημέρα συνέχισε να ράβει φορέματα.

Κάθε πρωί ξεκινούσε, έκανε ένα διάλειμμα στη μέση της ημέρας και συνέχιζε έως ότου ολοκληρώσει το φόρεμα. Από τότε έχει ράψει και στείλει στην Αφρική πάνω από 840 φορέματα και αυτό που ήθελε, ήταν να καταφέρει να τα κάνει 1000.

Παππούς 105 χρονών δείχνει τη λατρεία του στην 100χρονη σύζυγό του - Δεν υπάρχουν λόγια... (Video)

Κάτι τέτοια βίντεο βλέπεις και μπαίνουν τόνοι σκουπιδάκια μέσα στα μάτια σου. Όταν η μεγαλύτερή σχέση της ζωής σου ήταν το τρίτο διάλειμμα στη β’ γuμνασίου δεν γίνεται να μη δακρύσεις με αυτό το βίντεο. Ένα βίντεο το οποίο περικλείει 205 χρόνια ζωής, 80 χρόνια γάμου και μία αιωνιότητα στην αγάπη δύο ανθρώπων.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: 80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άντρα της να της κάνει… Ο λόγος θα σας σοκάρει (Video)

Ο Άρθουρ είναι 105 ετών, η Μάρσια είναι 100 ετών και οι δυο τους είχαν πρόσφατα επέτειο γάμου, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα εν ζωή ζευγάρια των ΗΠΑ.

Η Μάρσια δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω από ένα «γεια σου». Ο Άρθουρ, όμως, παραμένει τόσο ερωτευμένος μαζί της που η διάλεκτος των συναισθημάτων του δεν εκφράζεται με λέξεις και δεν αλλοιώνεται στον χρόνο.

Λογικά βέβαια θα είχαν πει κι αυτοί κάποτε την ατάκα «Τα είχαμε από παιδιά»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Η Μάρσια ήταν από τη Νέα Υόρκη και ο Άρθρου από το Χάμοντ της Ινδιάνας. Ο Άρθουρ εργάστηκε στην Επιτροπή Εργατικού Πολέμου στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Έχει πτυχίο οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η Μάρσια ήταν διευθυντής κοινωνικής εργασίας για ηλικιωμένους στο Ρίβερντεϊλ της Νέας Υόρκης.

Πίσω από τα ρυτιδιασμένα πρόσωπα, πίσω από τα χρόνια, τη δυσκολία στην κίνηση και στην ομιλία, κρύβεται μόνο αγνή, αυθεντική, αιώνια αγάπη.

Μία σχέση, την οποία ακόμη κι αν νιώσουμε, δύσκολο να τη ζήσουμε τόσα πολλά χρόνια. Προς το παρόν την παρακολουθούμε, τη χειροκροτούμε και ανατριχιάζουμε.

Δείτε το βίντεο

Παππούς τρόμαξε τον 2χρονο εγγονό του - Η επική αντίδραση του μπόμπιρα έγινε αμέσως viral!

Όλοι οι παππούδες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα εγγόνια τους και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί τους, άλλοτε για να παίζουν κι άλλοτε για να τους μαθαίνουν διάφορα πράγματα. Ζωντανό παράδειγμα ο παππούς που θα δείτε εδώ θα έβλεπε για πρώτη φορά το εγγόνι του και ήταν άκρως συγκινημένος. Όπως και να έχει όλοι μας έχουμε όμορφες αναμνήσεις από τους παππούδες μας και λατρεύαμε τις στιγμές που οι γονείς μας μας άφηναν στο σπίτι τους.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι αυτός ο παππούς με τον 2χρονο εγγονό του και σκόρπισε άφθονο γέλιο. Ο παππούς καθόταν στο σαλόνι όταν με ενθουσιασμό άρχιζε να πλησιάζει ο πιτσιρικάς ο οποίος απ' ότι φαίνεται στο βίντεο ίσα που περπατάει. Τότε ο παππούς αποφάσισε να μιμηθεί τη φωνή του λιονταριού με τον πιτσιρικά να τρομάζει και να τρέπεται σε οπισθοχώρηση.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Το λέει η ψυχούλα του: 75χρονος παππούς χορεύει το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται

Ο μερακλής παππούς της φωτογραφίας, χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε απ όλους, όσους βρίσκονται στον γάμο.

Μετά τον πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του, είδαμε έναν γλυκύτατο κύριο να χορεύει στον γάμο κάποιου αγαπημένου του προσώπου, ίσως της εγγονής του. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο άνθρωπος τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του, και "τρελαίνει" τους πάντες με τον χορό του.

Δείτε το βίντεο:

5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και έβαλε «φωτιά» στα views στο Youtube!

Έχετε δει 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη, ο οποίος χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο με την κόρη του, ανακαλύψαμε ένα μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού...

Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share