Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκυος ανέβασε ένα βίντεο και προκάλεσε σάλο σε όλο το διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι κάνει θα πάθετε σοκ

Απίστευτο!

13 Φεβρουαρίου 2023 10:02
Έγκυος ανέβασε ένα βίντεο και προκάλεσε σάλο σε όλο το διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι κάνει θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άλισον Σάιπς διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει να κάνει pole dancing προκαλώντας σάλο σε όλο το διαδίκτυο, ενώ μια άλλη έγκυος ένιωσε κάτι περίεργο μέσα της όταν βρισκόταν στην 20η εβδομάδα κύησης.

Η νεαρή γυναίκα ει στο Ορλάντο και κάνει pole dancing εδώ και 13 χρόνια. Το πάθος της για τον χορό είναι τόσο μεγάλο που η εγκυμοσύνη της δεν την πτοεί για να κάνει ακροβατικά. Τα βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram έχουν γίνει viral, αποσπώντας θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν για το μωρό και αν διατρέχει κάποιο κίνδυνο την ώρα που εκείνη λικνίζεται γύρω από τον στύλο.

Από την πλευρά της, εκείνη αισθάνεται πολύ τυχερή που μπορεί και χορεύει ενώ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε τα βίντεο:



Έγκυος προκαλεί τον πατέρα του παιδιού να μιλήσουν - Δεν φαντάζεστε τι έκανε (photos)

Μία έγκυος προκάλεσε τον πατέρα του παιδιού να μιλήσουν πριν έρθει στον κόσμο το μωρό, αλλά φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει. Έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως τρελό.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα γέμισε τους τοίχους και τα πεζοδρόμια της πόλης Frankston της Μελβούρνης με γκράφιτι, έχοντας όλα το ίδιο μήνυμα: «Chris u Need 2 Talk 2 Me B4 Baby is Born or Don't bother After», το οποίο μεταφράζεται: «Κρις πρέπει να μου μιλήσεις πριν γεννηθεί το παιδί αλλιώς μη κάνεις τον κόπο μετά». Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης που νόμιζε ότι είναι έγκυος αλλά μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο.

Έγκυος γράφει μηνύματα στον πατέρα για να μιλήσουν

Οι αρχές της πόλης ξεκίνησαν την αναζήτηση της γυναίκας που κατέστρεψε δημόσια περιουσία, ενώ η κοινότητα του Frankston ζήτησε από τον Κρις, τον μέλλοντα πατέρα, να μιλήσει μαζί της, καθώς θα καταστρέψει όλη την πόλη. Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη.

Έγκυος προκαλεί τον πατέρα του παιδιού να μιλήσουν

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share