Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος όσο έλειπαν - Τα έχασαν με όσα είδαν!

Απίστευτο!

10 Φεβρουαρίου 2023 21:18
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος όσο έλειπαν - Τα έχασαν με όσα είδαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το:

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί. Μόλις δείτε θα μείνετε κάγκελο!

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου, έβαλε κρυφή κάμερα για να αποδείξει, ότι ο σκύλος του κάθε πρωί, κάνει κάτι που τον αφήνει έκπληκτο!

Μετά την μάνα που τοποθέτησε κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος με το μωρό, τώρα μάθαμε για έναν άνδρα, ο οποίος ξυπνάει κάθε πρωί με έναν απίστευτο τρόπο.

Συγκεκριμένα, αυτός ο ιδιοκτήτης ξυπνάει από την σκυλίτσα του, ράτσας πιτ μπουλ, που ανυπομονεί να βγει και να ξεκινήσει τη μέρα της. Το αφεντικό της εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να δείξει τι τραβάει κάθε πρωί!

Μπορεί να είναι μόλις 5:30 π.μ., αλλά είναι καιρός να σηκωθούν όλοι στο σπίτι!

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος κάνει τον αδέσποτο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος κάνει κάθε βράδυ τον αδέσποτο για έναν απίστευτο λόγο! Θα δακρύσετε από τα γέλια όταν μάθετε!

Μετά τον τεμπέλη σκύλο που δεν σηκωνόταν από το πάρκο, τώρα έχουμε μια σκυλίτσα η οποία εθίστηκε στα... burger. Συγκεκριμένα, μια σκυλίτσα έφαγε για πρώτη φορά burger. Από τότε κάθε βράδυ φεύγει από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από ένα fast food για να φάει τζάμπα.

Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, πήγε έξω από το σημείο για να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook.

Απελπισμένη έγραψε "Αν δείτε τη σκυλίτσα μου σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνεται με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά παριστάνει την αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας".

Η ιδιοκτήτρια μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη της σκυλίτσας στο πρόσωπό της… Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε vira!

σκύλος

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share