Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ετοιμοθάνος σκύλος κράτησε τις δυνάμεις του για να παρευρεθεί στο γάμο της ιδιοκτήτριας του - Η συνέχεια σοκάρει...

Συγκινητική ιστορία

10 Φεβρουαρίου 2023 15:14
Ετοιμοθάνος σκύλος κράτησε τις δυνάμεις του για να παρευρεθεί στο γάμο της ιδιοκτήτριας του - Η συνέχεια σοκάρει...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ετοιμοθάνατος σκύλος εκπλήρωσε την επιθυμία της ιδιοκτήτριάς του, να είναι δίπλα της την ημέρα του γάμου της. Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει. . Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Η Kelly O’Connell εργαζόταν σε ένα καταφύγιο ζώων. Εκεί γνώρισε ένα αξιολάτρευτο κουτάβι, ένα μικρό λαμπραντόρ ηλικίας 12 εβδομάδων, το οποίο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα καλάθι του σούπερ μάρκετ.

Αν και η Kelly εκείνη την εποχή δεν είχε καμία πρόθεση να πάρει σκυλί, ωστόσο, δεν μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το όμορφο κουτάβι. “Μόλις το είδα, είπα ότι ‘αυτό το κουτάβι θα το πάρω στο σπίτι μου,’” είπε η Kelly.

Μετά από χρόνια, η Kelly γνώρισε τον σύζυγό της, τον James Garvin. Και οι δυο τους ενδιαφέρονταν για τη διάσωση των ζώων αφού ήταν και οι δύο κτηνίατροι. Έτσι, αποφάσισαν να παντρευτούν και να κάνουν μια υπέροχη γιορτή μαζί με τον Charlie. Όμως ο Charlie ήταν ήδη 15 ετών και εκτός αυτού, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα, είχε 5 επιληπτικές κρίσεις κι αυτό προκάλεσε μεγάλη στενοχώρια στην Kelly.

Ετοιμοθάνος σκύλος κράτησε τις δυνάμεις του για να παρευρεθεί στο γάμο της ιδιοκτήτριας του - Η συνέχεια σοκάρει...

Η επιθυμία της Kelly ήταν να έχει μαζί της τον Charlie την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Την εβδομάδα πριν από το γάμο, οι επιληπτικές κρίσεις του Charlie σταμάτησαν. Ο Charlie είχε βρει πάλι τον παλιό του εαυτό. «Ήταν σαν ένα άλλο σκυλί», είπε η O’Connell.

Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτής της όμορφης ημέρας, ο Charlie παρευρέθηκε στο γάμο της αγαπημένης του ιδιοκτήτριας. Δεν μπορούσε να περπατήσει, γι’ αυτό η αδερφή της Kelly τον κρατούσε την περισσότερη ώρα στην αγκαλιά της. Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των παράνυφων, πάλευαν για να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όμως δίχως αποτέλεσμα. “Ο James και εγώ τον αρπάξαμε και του είπαμε:’ Τα κατάφερες, φιλαράκι, τα κατάφερες,’” είπε η Kelly.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Charlieι πέθανε ειρηνικά μπροστά στο τζάκι ενώ στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του οικογένεια. “Ήταν ένα ξεχωριστό σκυλί,” λέει η Kelly.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share