Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχίλα: H κηδεία αυτής της γιαγιάς διακόπηκε, όταν οι συγγενείς άκουσαν χτυπήματα και ήχους μέσα από το φέρετρο

Τι συνέβη;

10 Φεβρουαρίου 2023 14:06
Ανατριχίλα: H κηδεία αυτής της γιαγιάς διακόπηκε, όταν οι συγγενείς άκουσαν χτυπήματα και ήχους μέσα από το φέρετρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αξέχαστη θα μείνει η κηδεία αυτής της γιαγιάς η οποία διακόπηκε, καθώς οι συγγενείς της άκουσαν χτυπήματα και ήχους μέσα από το φέρετρο.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι συγγενείς μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην Αργεντινή, κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας της.

Η 75χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τις προηγούμενες ημέρες και είχε ήρθε η ώρα της κηδείας της.

Την ώρα λοιπόν που η νεκροφόρα προπορευόταν και πήγαινε προς το νεκροταφείο, αρκετοί από αυτούς που ακολουθούσαν άκουσαν χτυπήματα μέσα από το φέρετρο και ήχους που παρέπεμπαν σε κλάματα.

Αμέσως ο οδηγός χωρίς να χάσει χρόνο, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο Blas L.Dubarry Hospital, προκειμένου να τσεκάρουν την περίπτωση οι γιατροί.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματά τους δεν ήταν αυτά που θα ήθελαν οι συγγενείς και οι φίλοι της 65χρονης, καθώς διαπίστωσαν πως όντως είχε πεθάνει, τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα.

Όσο για τους ήχους που ακούστηκαν; Είτε πρόκειται να ξεγελάστηκαν από κάποιο άλλο θόρυβο πάνω στην θλίψη τους, είτε όντως θα ακούστηκαν εξαιτίας συσσωρευμένων αερίων και άκαμπτων μυών που μπορούν να προκαλέσουν ανάλογους ήχους, όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη περίεργη ιστορία με ηλικιωμένη γυναίκα, θυμηθείτε και εκείνη τη γιαγιά που εγκατέλειψε το σπίτι της εικόνας πριν 10 χρόνια τι είχε συμβεί.

Αυτή η γιαγιά ταξίδευε ολομόναχη - Όταν διαβάσετε τον λόγο θα "παγώσετε"

Η ιστορία της γιαγιάς που ταξίδευε ολομόναχη έγινε viral και ο λόγος θα σας συγκινήσει. Μόλις διαβάσετε τον λόγο που το κάνει θα παγώσετε.

Ένας άνδρας είχε πάει διακοπές με τη γυναίκα του, και κατά τη διάρκεια του δείπνου, παρατήρησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δειπνούσε μόνη της. Επίσης, το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου ήταν ιδιαίτερα φιλικό μαζί της. Ρώτησαν τον σερβιτόρο ποια ήταν η γυναίκα, το μόνο όμως που γνώριζε ήταν πως ταξίδευε μαζί τους στους τέσσερις τελευταίους προορισμούς.

Ο λόγος που το κάνει

Ένα απόγευμα αποφάσισαν να της μιλήσουν. Καθώς μιλούσαν, πήραν το θάρρος να τη ρωτήσουν γιατί ήταν συνέχεια στο κρουαζιερόπλοιο. Η απάντησή της τον άφησε άφωνο: «Είναι πιο οικονομικό από το γηροκομείο.» Ποτέ δεν είναι αργά για κανένα, μιας και αυτή εδώ η γιαγιά ντύθηκε νύφη παρά την ηλικία της.

Αργότερα στο δωμάτιο, κάνοντας μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, έφτασαν στο συμπέρασμα πως είχε απόλυτο δίκιο! Η μέση τιμή στο γηροκομείο είναι 200 λίρες την ημέρα, ενώ στο κρουαζιερόπλοιο μπορεί κάποιος να κλείσει καμπίνα μακράς παραμονής για 135 λίρες την ημέρα. Και αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα. Γνωρίζεις καθημερινά καινούριους ανθρώπους και ταξιδεύεις σε πανέμορφα μέρη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share