Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά είναι 107 ετών και δίνει μαθήματα ζωής - Μόλις δείτε τι κάνει κάθε πρωί θα συγκινηθείτε

Ψυχή μάλαμα

10 Φεβρουαρίου 2023 13:49
Αυτή η γιαγιά είναι 107 ετών και δίνει μαθήματα ζωής - Μόλις δείτε τι κάνει κάθε πρωί θα συγκινηθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίστε τη υπέροχη Γιαγιά Ανθή. Σε ηλικία 107 ετών, προσεύχεται για όλο τον κόσμο κάθε πρωί μπροστά στο παράθυρό της, κοιτάζοντας τον ουρανό, στην Άρτα όπου μένει. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική ιστορία εγγονού και γιαγιάς.

Η Ανθή Οικονομίδη Κατσούλη γεννήθηκε το 1915 στο χωριό Καταρράκτης Άρτας. Ήταν αγρότισσα και μητέρα 3 παιδιών. Δεν έφυγε ποτέ από το χωριό της και για χρόνια, κάθε πρωί, στέκεται μπροστά στο παράθυρο και προσεύχεται για όλο τον κόσμο. Ο εγγονός της, Δημήτρης Κατσούλης, ανέφερε στον ant1.com:

Δήλωση εγγονού

«Η γιαγιά μου Ανθή είναι πνευματικός φάρος για μένα. Κάθε πρωί προσεύχεται για όλο τον κόσμο, για την οικογένειά της, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Αγαπάει πολύ και την Κύπρο. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η δύναμη που έχει στα 107 της για να συνεχίσει να το κάνει αυτό αβίαστα, αλλά με μεγάλη αφοσίωση και χαρά! Έχει βιώσει τον ίδιο τον Θεό στην καρδιά της…

Η γιαγιά Ανθή στην κουζίνα της

Μου δείχνει ότι η φλόγα της ψυχής δεν μπορεί να σβήσει από τη ματαιότητα αυτού του κόσμου. Μου δείχνει ότι όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει αγάπη και αφοσίωση!

Και όπως λέει: «Παιδί μου, να προτιμάς μια μέτρια ζωή, χωρίς έπαρση, να αγαπάς πολύ και να σέβεσαι» Αυτή είναι η Ανθούλα μας, η γιαγιά μου, η γιαγιά όλων μας».

Ο εγγονός της, Δημήτρης Κατσούλης, είναι ένας ταλαντούχος και διάσημος βιολιστής στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης έχει εμφανιστεί δίπλα σε πολλούς διάσημους μουσικούς και έχει εμφανιστεί σε διάφορα μουσικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα. Η Γιάγια Ανθή, έχει γίνει viral επιτυχία και έχει γραφτεί για τον Ant1.com και διάφορα άλλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Να τα χίλιασεις Γιαγιά!

Γιαγιά 56 ετών έμεινε έγκυος στο εγγόνι της - Όταν γέννησε έπαθαν όλοι σοκ με αυτό που αντίκρισαν

Η 56χρονη Nancy Hauck έφερε στον κόσμο το νεότερο εγγονάκι της. Η γιαγιά από τη Γιούτα των ΗΠΑ γέννησε τη μικρή Hannah το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Με την ευκαιρία, δείτε την γιαγιά 104 ετών να χορεύει λάτιν με τον εγγονό της.

Η Nancy προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για το παιδί του 33χρονου γιου της Jeff και της 30χρονης συζύγου του Cambria, όταν η τελευταία υποβλήθηκε σε μια επέμβαση μετά τη δύσκολη γέννα των δεύτερων διδύμων της.

«Τα πάντα πήγαν τέλεια και αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι που την έχουμε στην οικογένειά μας», δήλωσε η γιαγιά στο περιοδικό People μετά τη γέννα.

Η 56χρονη γεννούσε επί εννέα ώρα, κάτι που περιέγραψε ως μια «μοναδική και πνευματική εμπειρία», σημείωσε όμως ότι αισθάνεται «κάποια λύπη για τον αποχωρισμό».

«Παρόλο που ξέρω ότι το μωρό πηγαίνει στον γιο μου, ξέρω ότι θα υπάρχει λίγο από αυτό το συναίσθημα του κενού». Η Nancy σχεδιάζει να μείνει για λίγο εκτός δουλειάς και να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Cambria πήγαινε στο λύκειο και πάντα ήθελε μεγάλη οικογένεια. «Από τότε που ήμουν έφηβος ήξερα ότι ήθελα ένα πράγμα. Να γίνω μπαμπάς», είπε ο Jeff στο People.

Το ζευγάρι προσπαθούσε επί έξι χρόνια προτού υποδεχτεί τους δίδυμους, Vera and Ayva, σήμερα 4 ετών και τους Diesel και Luca, σήμερα 13 μηνών, μέσω εξωσωματικής. Όταν έμαθε ότι δεν μπορούσε να κάνει πλέον άλλα παιδιά, μετά από μια επέμβαση που έκανε η μητέρα τον Σεπτέμβριο του 2021, ένιωσε μεγάλη λύπη.

Και τότε η Nancy αποφάσισε να τους βοηθήσει, φέρνοντας στον κόσμο το μικρότερο παιδί τους και εγγονάκι της…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share