Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η 23χρονη τσιγγάνα έγινε γιαγιά! Δείτε πόσο χρονών είναι η κόρη της και θα σοκαριστείτε!

Μια απίστευτη ιστορία!

9 Φεβρουαρίου 2023 10:51
Αυτή η  23χρονη τσιγγάνα έγινε γιαγιά! Δείτε πόσο χρονών είναι η κόρη της και θα σοκαριστείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η 23χρονη τσιγγάνα έγινε γιαγιά, δείτε πόσο χρονών είναι η κόρη της!

Παρά τις συμβουλές της μητέρας της, έφυγε από το σπίτι για να παντρευτεί ενώ ήταν μόλις 10 και έμεινε έγκυος μόλις έξι μήνες μετά. Εκείνη έγινε γιαγιά από πολύ μικρή μια άλλη 71χρονη γιαγιά παντρεύτηκε τον 17χρονο φίλο του γιου της

Η Rifca γεννήθηκε το 1985 και μετά από σχεδόν μία δεκαετία παντρεύτηκε έναν κοσμηματοπώλη, τον Ionel Stanescu. Ήταν μόλις 11 τότε και εκείνος 13. Επειδή φοβόταν πως ο πατέρας της θα την έδινε σε ένα παιδί από το χωριό Investi, το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να το σκάσει.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, η Rifca έμεινε έγκυος στην Maria. Ο πατέρας της την συγχώρησε που το έσκασε με τον άντρα της όταν γέννησε την κόρη της. Ωστόσο, σε μία συνέντευξη είπε πως ήθελε η κόρη της να ζήσει άλλη ζωή.

Παρά τις προειδοποιήσεις της όμως προς την κόρη της, η Rifca, που τώρα είναι 31, αγαπάει τον 8χρονο εγγονό της και λέει πως είναι χαρούμενη που είναι γιαγιά.

Αυτή η 23χρονη τσιγγάνα έγινε γιαγιά! Δείτε πόσο χρονών είναι η κόρη της και θα σοκαριστείτε!

Η μητέρα της Rifca, που λέγεται και εκείνη Maria, έχει γίνει προγιαγιά ενώ είναι μόλις 40.

“Ο Ion είναι ένα καλό παιδί – και ήδη είναι αρραβωνιασμένος με ένα 8χρονο κορίτσι. Τα αγόρια είναι πιο τυχερά και δεν υποφέρουν όσο τα κορίτσια. Δεν προσπάθησα να σταματήσω την κόρη μου από το να παντρευτεί γιατί αυτή είναι η παράδοσή μας.”

Στην κουλτούρα τους, η παρθενιά θεωρείται πολύτιμη και παντρεύονται από μικρά έτσι ώστε οι άντρες τους να είναι σίγουροι πως οι γυναίκες τους είναι ‘αγνές’.

Όσο σοκαριστικό και αν ακούγεται, αυτό είναι κάτι συνηθισμένο σε πολλές κουλτούρες στον κόσμο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share