Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιαγιά 56 ετών έμεινε έγκυος στο εγγόνι της - Όταν γέννησε έπαθαν όλοι σοκ με αυτό που αντίκρισαν

Χαμός!

8 Φεβρουαρίου 2023 13:58
Γιαγιά 56 ετών έμεινε έγκυος στο εγγόνι της - Όταν γέννησε έπαθαν όλοι σοκ με αυτό που αντίκρισαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 56χρονη Nancy Hauck έφερε στον κόσμο το νεότερο εγγονάκι της. Η γιαγιά από τη Γιούτα των ΗΠΑ γέννησε τη μικρή Hannah το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Με την ευκαιρία, δείτε την γιαγιά 104 ετών να χορεύει λάτιν με τον εγγονό της.

Η Nancy προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για το παιδί του 33χρονου γιου της Jeff και της 30χρονης συζύγου του Cambria, όταν η τελευταία υποβλήθηκε σε μια επέμβαση μετά τη δύσκολη γέννα των δεύτερων διδύμων της.

«Τα πάντα πήγαν τέλεια και αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι που την έχουμε στην οικογένειά μας», δήλωσε η γιαγιά στο περιοδικό People μετά τη γέννα.

Η 56χρονη γεννούσε επί εννέα ώρα, κάτι που περιέγραψε ως μια «μοναδική και πνευματική εμπειρία», σημείωσε όμως ότι αισθάνεται «κάποια λύπη για τον αποχωρισμό».

«Παρόλο που ξέρω ότι το μωρό πηγαίνει στον γιο μου, ξέρω ότι θα υπάρχει λίγο από αυτό το συναίσθημα του κενού». Η Nancy σχεδιάζει να μείνει για λίγο εκτός δουλειάς και να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Cambria πήγαινε στο λύκειο και πάντα ήθελε μεγάλη οικογένεια. «Από τότε που ήμουν έφηβος ήξερα ότι ήθελα ένα πράγμα. Να γίνω μπαμπάς», είπε ο Jeff στο People.

Το ζευγάρι προσπαθούσε επί έξι χρόνια προτού υποδεχτεί τους δίδυμους, Vera and Ayva, σήμερα 4 ετών και τους Diesel και Luca, σήμερα 13 μηνών, μέσω εξωσωματικής. Όταν έμαθε ότι δεν μπορούσε να κάνει πλέον άλλα παιδιά, μετά από μια επέμβαση που έκανε η μητέρα τον Σεπτέμβριο του 2021, ένιωσε μεγάλη λύπη.

Και τότε η Nancy αποφάσισε να τους βοηθήσει, φέρνοντας στον κόσμο το μικρότερο παιδί τους και εγγονάκι της…

70χρονη γιαγιά φιλάει την 2χρονη εγγονή της πίσω από το τζάμι - Δευτερόλεπτα μετά λυγίζει

Σπαράζει καρδιές το βίντεο που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο internet και δείχνει τα δεσμά μιας 70χρονης γιαγιάς με την 2χρονη εγγονή της πίσω από το τζάμι, εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό!

Όπως βλέπετε στο βίντεο, η Λόρι Λάουντερντεϊλ έκανε... έκπληξη στην κόρη της Μάντι και την μικρή Σέπαρντ, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, όπου πέρασε να αφήσει γλυκά και δώρα στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στις οποίες ο κορωνοϊός σαρώνει ακόμα και σήμερα!

Στο βίντεο φαίνεται η ευτυχία της 2χρονης Σέπαρντ όταν βλέπει την γιαγιά της, μια και την περιμένει με τα χέρια ψηλά! Ωστόσο, οι δυο τους χωρίζονται από το τζάμι του παραθύρου, με την Λόρι να δίνει φιλιά στο τζάμι, δείχνοντας την χαρά της που είδε και πάλι την εγγονή της.

Δείτε το άκρως συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share