Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Νύφη φιλήθηκε με πάθος στο στόμα με τον πεθερό της την ημέρα του γάμου - Ο λόγος σοκάρει!

Πάγωσαν όλοι οι καλεσμένοι!

8 Φεβρουαρίου 2023 10:14
Νύφη φιλήθηκε με πάθος στο στόμα με τον πεθερό της την ημέρα του γάμου - Ο λόγος σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γάμος εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης όταν ο πατέρας του γαμπρού – ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ- άρπαξε τη νύφη και τη φίλησε με πάθος και διάρκεια ενώπιον των εκατοντάδων καλεσμένων, οι οποίοι έμειναν άναυδοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια του γαμήλιου τραπεζιού, στην πόλη Yancheng στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας.

Μια ιστορία που μας έφερε στο μυαλό την εξομολόγηση σοκ: Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!

Νύφη φιλήθηκε με πάθος στο στόμα με τον πεθερό της την ημέρα του γάμου - Ο λόγος σοκάρει!

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, φαίνεται η στιγμή που ο πεθερός συνοδεύει τη νύφη του στην εξέδρα, έχοντας βάλει το χέρι του στους ώμους της και έχοντας καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Εκείνη δείχνει να αισθάνεται άβολα και ξαφνικά ο άντρας την αρπάζει και τη φιλά επίμονα.

Οι καλεσμένοι αποδοκίμασαν τον παθιασμένο πεθερό με φωνές, ενώ μέλη της οικογένειας της νύφης ανέβηκαν στην εξέδρα, και τον προπηλάκισαν. Σταδιακά η ένταση εξελίχθηκε σε καυγά, με αρκετούς καλεσμένους να πιάνονται στα χέρια.

Αυτή η νύφη στη δεξίωση του γάμου της πέταξε το νυφικό κι έκανε στο γαμπρό τη μεγαλύτερη έκπληξη

Όταν αυτή η νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια νύφη αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια παράλυτη νύφη πήγε στο γάμο με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Η 34χρονη χορεύτρια και τραγουδίστρια Μελίσσα Μολινάρο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και αποφάσισε να του κάνει μια τεράστια έκπληξη. Ο σύζυγός της είναι φανατικός θαυμαστής της και λατρεύει να βλέπει τη γυναίκα του στη σκηνή, έτσι λοιπόν εκείνη δεν γινόταν να μην δώσει μια "παράσταση" την ημέρα του γάμου τους.

Πέταξε λοιπόν το νυφικό της κι εμφανίστηκε στην πίστα με ένα καυτό κορμάκι και συνοδευόμενη από τις κουμπάρες της για μπαλέτο χάρισε ένα μοναδικό θέαμα τόσο στο γαμπρό όσο και στους καλεσμένους. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο ο γαμπρός από τη μια δείχνει ενθουσιασμένος και περήφανος για τα ταλέντα της γυναίκας του κι από την άλλη ξαφνιασμένος.

Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό χορό της νύφης:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share