Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφησε τον σκύλο μόνο στο σπίτι για τρεις ώρες...Όταν γύρισε πίσω ήταν ήδη πολύ αργα!

Δεν πάει το μυαλό σας!

7 Φεβρουαρίου 2023 13:20
Άφησε τον σκύλο μόνο στο σπίτι για τρεις ώρες...Όταν γύρισε πίσω ήταν ήδη πολύ αργα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα άφησε τον σκύλο της μητέρας της μόνο στο σπίτι για 3 ώρες. Όταν γύρισε όμως ήρθε αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό θέαμα.

Ο σκύλος που ήθελε απεγνωσμένα να ακολουθήσει την ιδιοκτήτριά του που έφυγε έκανε μια τεράστια τρύπα στην μπροστινή πόρτα.

Η Τάρα Τζέιμσον άφησε τον σκύλο της στο σπίτι της μαμάς της για να πάει σε μια πρόβα γάμου και δεν το δέχθηκε. Τα σκυλιά είναι πολύ δεμένα με τους ιδιοκτήτες τους, και ακόμα και τα πεθαμένα παριστάνουν, όπως θα δείτε εδώ, για να μην τους αφήσουν να φύγουν χωρίς αυτά.

Βέβαια, όταν γύρισε ανακάλυψε έκπληκτη ότι ο 4 ετών σκύλος της ο Μπόμπι είχε κάνει ζημιά 2.000 ευρώ, αφού είχε χαλάσει την μπροστινή πόρτα.

Η 29χρονη έβγαλε φωτογραφίες τα συντρίμμια που είχε προκαλέσει ο Μπόμπι και αμέσως μετά τον ίδιο τον σκύλο που ήταν υπεύθυνος για την αναγκαστική ανακαίνιση που θα κάνουν.

Εκτός από την πόρτα ο Μπόμπι μάσησε και κατέστρεψε και ένα κουτί που είχε μέσα μια τηλεόραση που σκόπευαν να επιστρέψουν στο μαγαζί από όπου την αγόρασαν.

«Ο Μπόμπι πέρασε από μια φάση που γινόταν πολύ καταστροφικός όταν έμενε μόνος του. Μάλιστα, πήρα και έναν ειδικό θεραπευτή για να τον βοηθήσει. Πριν από μερικές μέρες μετακόμισα στο σπίτι της μαμάς μου και δυστυχώς πέθανε ο μεγάλος σκύλος που είχαμε. Αυτό του προκάλεσε άγχος αποχωρισμού», ανέφερε η Τζέιμσον.

Άφησε τον σκύλο μόνο στο σπίτι για τρεις ώρες...Όταν γύρισε πίσω ήταν ήδη πολύ αργα!

«Στην αρχή σοκαρίστηκα και νευρίασα, αλλά όταν είδα ότι ήταν τόσο αναστατωμένος που ήταν μόνος του κατάλαβα γιατί το έκανε», πρόσθεσε.

Ηρωική έγκυος σκυλίτσα πιτ μπουλ σκότωσε κόμπρα και πέθανε για να σώσει... (Video)

Μία έγκυος σκυλίτσα ράτσας πιτ μπουλ ήρθε αντιμέτωπη με μια κόμπρα-μονόκλ που είχε εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας.

Η ηρωική σκυλίτσα με τα περισσότερα από 10 κουταβάκια στην κοιλιά της πάλεψε με το φίδι και κατόρθωσε να το εξουδετερώσει, αλλά έχασε τη ζωή της από το φονικό δηλητήριο.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Pathum Thani στην κεντρική Ταϊλάνδη, αυτό το θηλυκό πιτ μπουλ επέδειξε απίστευτο ηρωισμό και αυτοθυσία σώζοντας τις ζωές των αφεντικών του, θυσιάζοντας τη δική του, σύμφωνα με τη βρετανική Metro. Και επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει να βλέπετε βίντεο, δείτε εδώ ένα μωράκι να κάνει κάτι τρομερό με τον σκύλο του.

Ειδικότερα, το βράδυ της 18ης Φλεβάρη, το ετοιμόγεννο πιτ μπουλ ρίχτηκε στη μάχη με μια κόμπρα-μονόκλ, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

Το θηλυκό πιτ μπουλ σε λίγο καιρό θα έφερνε στον κόσμο περισσότερα από 10 κουταβάκια
Το φίδι δάγκωσε το σκυλί αρκετές φορές στο σαγόνι, με το ισχυρό δηλητήριο να μπορεί να σκοτώσει τη σκυλίτσα σε λίγα λεπτά.

Παρ’ όλ’ αυτά, η σκύλα κατάφερε να τραυματίσει θανάσιμα την κόμπρα. Όταν το αφεντικό του σκυλιού βγήκε από το σπίτι, μετά τα άγρια γαβγίσματα, ήταν πολύ αργά.

Το υπέροχο σκυλί μας σκοτώθηκε ενώ μας προστάτευε από την κόμπρα. Η καρδιά μου έσπασε. Σκέφτομαι τον πόνο που πρέπει να ένιωσε και θέλω να κλάψω», σχολίασε συντετριμμένος.

Δείτε το βίντεο:

Πήγαιναν τον σκύλο για ευθανασία και το διαισθάνθηκε...Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Ένας σκύλος έχει τρομερή διαίσθηση και μπορεί να καταλάβει εάν κάποιος είναι αξιόπιστος ή όχι, αλλά και το τι πρόκειται να του συμβεί. Αυτός στο παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα.

Το καημένο σκυλάκι του παρακάτω βίντεο, ονομάζεται Έντι. Σε αυτό το σκυλί υποτίθεται ότι έπρεπε γίνει ευθανασία, αλλά κάποιος αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο βίντεο, αρχικά ο Έντι φαίνεται τρομοκρατημένος. Κάθε τι, κάνει τον Έντι να τρέμει και να ανατριχιάζει. Φαίνεται να ξέρει αυτό που πρόκειται να του συμβεί. Δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να τον πλησιάσει. Το γάβγισμα και η αγριότητα, είναι όλα από φόβο, όπως και ο φόβος αυτής της γάτας που όπως θα δείτε εδώ πιάνει το χέρι του ιδιοκτήτη της, ενώ πάνε στον κτηνίατρο.

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς το βίντεο μέχρι το τέλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share