Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έστειλε κατά λάθος μία γυμνή φωτογραφία στον πατέρα της - Η συνέχεια; Θα σας σοκάρει

Αποκλείεται!

7 Φεβρουαρίου 2023 12:33
Έστειλε κατά λάθος μία γυμνή φωτογραφία στον πατέρα της  - Η συνέχεια; Θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το περιστατικό πραγματικά δεν θα ήθελε κανείς να του συμβεί, όμως έτυχε σε αυτήν την 21χρονη κοπέλα η οποία έστειλε κατά λάθος μία γυμνή φωτογραφία στον πατέρα της...

Έχετε στείλει ποτέ λάθος μήνυμα σε κάποιον; Όπως για παράδειγμα να στείλετε ένα πικάντικο μήνυμα που προοριζόταν για την κοπέλα σας στους γονείς σας. Φανταστείτε την ντροπή ή πιθανώς τον φόβο, ειδικά αν πρόκειται για μυστική σχέση!

Ή χειρότερα, μία ακατάλληλη φωτογραφία που θέλατε να στείλετε στον σύντροφό σας και την στέλνετε στους γονείς σας. Πλέον, το να στείλεις μία φωτογραφία από το διαδίκτυο έχει γίνει πανεύκολο.

Ας το παραδεχτούμε όμως πως αυτό αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη. Όπως για παράδειγμα αυτό που έγινε στην φοιτήτρια του οικονομικού πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Nyjah Cousar.

Η Nyjah, με όνομα dearfashionn στο Twitter, έβγαλε μία γυμνή φωτογραφία ενώ ήταν στο ντους.

Ωστόσο, την έστειλε κατά λάθος στον πατέρα της αντί για τον φίλο της, Dasquan.

Μοιράστηκε την εμπειρία της στο διαδίκτυο και ζήτησε τις συμβουλές του κόσμου. Ο πατέρας της, Carlton, ήταν στην δουλειά όταν έλαβε την σοκαριστική εικόνα.

Όπως καταλαβαίνετε, η εικόνα τον εξόργισε! Εκείνη το έπαιξε χαλαρή και γέλασε, παρόλο που φοβόταν τι θα της έλεγε.

Ο Carlton αποφάσισε να αντιμετωπίσει προσωπικά την κόρη του, αλλά εκείνη κρύφτηκε όταν πήγε στο σπίτι της να την βρει. Η Nyjah βιντεοσκόπησε κρυφά το περιστατικό και πάλι αποφάσισε να το ανεβάσει στο διαδίκτυο. Αν θεωρήσατε ότι αυτή η ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα τότε σίγουρα θα σας συνεπάρει και αυτή η φωτογραφία με την απίστευτη ιστορία!

Δείτε το βίντεο:

Παππούς κάθεται κάθε μέρα με μια κορνίζα γυρισμένη στην θάλασσα...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα δακρύσετε!

Ένας παππούς 72 χρόνων παέι κάθε πρωί με αυτή την κορνίζα στην θάλασσα και αφού την τοποθετεί δίπλα του, αγναντεύει τον ωκεανό. Μόλις δείτε ποιανού είναι η φωτογραφία στην κορνίζα θα δακρύσετε...

Η φωτογραφία του ηλικιωμένου που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι πολύ συγκινητική αφού τον δείχνει να αγκαλιάζει κλαίγοντας τη φωτογραφία στην κορνίζα, όπου απεικονίζεται η νεκρή γυναίκα του και να κοιτάζει τη θάλασσα. Το ίδιο σπαρακτική είναι και η είκονα του παππού λίγο πριν πεθάνει, που μπορείτε να δείτε εδώ, ο οποίος κρατάει το πιο πολύτιμο πράγμα που είχε στην ζωή του.

Η φωτογραφία ανήκει σε έναν Ιταλό εστιάτορα που ονομάζεται Τζόρτζιο Μόφα και την δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Στην ανάρτησή του έγραφε:

«Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον υπέροχο κύριο, γνωρίζω όμως ότι η αγάπη που έζησε ήταν τεράστια. Τον βλέπω κάθε φορά που έρχεται να κλαίει. Τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν πια στις μέρες μας. Σου στέλνω φίλε μου μία τεράστια αγκαλιά. Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος».

Η φωτογραφία έχει μαζέψει έως τώρα 5.000 likes και 2.500 κοινοποιήσεις.

Ο Μόφα ζει στην πόλη Τζέντα στις ακτές της Ιταλίας και είναι μάρτυρας αυτής της συγκινητικής σκηνής εδώ και πολλά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Τζουζέπε να κάθεται αγκαλιά με τη φωτογραφία της γυναίκας του κάθε πρωί και να κοιτάζει τον ωκεανό.

Ο λόγος που ο Μόφα συγκινήθηκε τόσο πολύ είναι γιατί ο Τζουζέπε του εκμυστηρεύτηκε πως επισκεπτόταν το σημείο αυτό συχνά με τη γυναίκα του και είχαν ζήσει εκεί πολύ όμορφες στιγμές. Ο ένας υπήρξε η πρώτη και μοναδική αγάπη του άλλου, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά. Η γυναίκα του αρρώστησε και πέθανε πριν από 7 χρόνια.

Ο Μόφα πρόσθεσε στο τέλος της ανάρτησης του ότι ο 72χρονος Τζουζέπε κουβαλά πάντα μαζί του τη φωτογραφία της γυναίκας του όποτε πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share