Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένας άντρας βοήθησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να επισκευάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου της. Ποτέ όμως δεν φανταζόταν που θα οδηγούσε αυτή η ευγενική του πράξη

Απίστευτη ιστορία

6 Φεβρουαρίου 2023 11:45
Ένας άντρας βοήθησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να επισκευάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου της. Ποτέ όμως δεν φανταζόταν που θα οδηγούσε αυτή η ευγενική του πράξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν έσκασε το λάστιχο της, εκείνη η ηλικιωμένη γυναίκα στεκόταν ανήμπορη δίπλα στο αμάξι της και δεν είχε ιδέα πώς θα γυρνούσε σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ένας νεαρός άντρας οδηγούσε στην εξοχή και ξαφνικά είδε την ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχιζε να φτιάξει το λάστιχό της. Αποφάσισε να σταματήσει και να της δώσει ένα χεράκι.

Η γυναίκα ανησύχησε όταν είδε τον άγνωστο άντρα να έρχεται προς το μέρος της. Θα την βοηθούσε; Τί ήθελε;

Δεν είχε όμως άλλη επιλογή αφού μόνη της δεν θα τα κατάφερνε, οπότε του έδωσε τη ρεζέρβα της κι εκείνος άλλαξε γρήγορα το λάστιχο.

Η γυναίκα ευχαρίστησε τον νεαρό και προσφέρθηκε να τον πληρώσει για τη βοήθειά του. Εκείνος δεν δέχθηκε και της είπε “Απλά, θυμηθείτε με όταν δείτε κάποιον που θα χρειάζεται βοήθεια. Θυμηθείτε τον Brian Anderson και ξεπληρώστε την καλή του πράξη με μια δική σας.”

Η γυναίκα συγκινήθηκε με τα λόγια του νεαρού και τον αποχαιρέτησε. Μπήκε στη Mercedes της και οδήγησε μέχρι που σταμάτησε μπροστά σε μια καφετέρια.

Συνάντησε εκεί μια χαμογελαστή σερβιτόρα, η οποία της έδωσε μια στεγνή πετσέτα να σκουπίσει τα μαλλιά της που είχαν γίνει μούσκεμα από τη βροχή. Η ηλικιωμένη γυναίκα είδε πως η σερβιτόρα ήταν έγκυος και σίγουρα πολλών μηνών. Πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένη, αλλά δεν έπαυε να είναι χαμογελαστή και ευχάριστη.

Παρήγγειλε μια λεμονάδα και την ήπιε αμέσως. Τότε θυμήθηκε τον νεαρό Brian Anderson. Άφησε 100 δολάρια για το αναψυκτικό της και όταν η σερβιτόρα έφυγε για να φέρει τα ρέστα, η ηλικιωμένη σηκώθηκε γρήγορα και μπήκε στο αμάξι της.

Η σερβιτόρα είδε το σημείωμα που της είχε γράψει εκείνη η γιαγιά στην χαρτοπετσέτα. Έλεγε: “Ένας καλός άντρας με βοήθησε σήμερα στο δρόμο και τώρα σκέφτηκα να σε βοηθήσω εγώ.” Μέσα στην χαρτοπετσέτα υπήρχαν τυλιγμένα άλλα 400 δολάρια.

Η σερβιτόρα ζαλίστηκε από το ποσό. Το μωρό της θα γεννιόταν τον επόμενο μήνα και οι επόμενες εβδομάδες θα ήταν δύσκολες. Τέλειωσε τη δουλειά της και πήγε σπίτι κουρασμένη, αλλά χαρούμενη.

Μπήκε στο σπίτι και προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα που ήταν ξαπλωμένος ο άντρας της. Τον φίλησε στο μέτωπο και του ψιθύρισε: “Σε αγαπώ, Brian Anderson…”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share