Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε - Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία

Σοκ!

6 Φεβρουαρίου 2023 10:37
Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε - Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε. Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Ενώ, σε ένα κινηματογράφο βρέθηκε πορτοφόλι, που ήταν χαμένο για 71 χρόνια! Αν μάθετε σε ποιον ανήκει θα σοκαριστείτε.

Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να κλέβουν πράγματα από άλλους ανθρώπους, από το να αποκτούν πράγματα γι’αυτούς με τίμιο τρόπο. Ο Connor Dawes, είδε έναν άνδρα να περπατά μόνος του τη νύχτα στο Nuneaton του Warwickshire. Ακολούθησε τον άνδρα για λίγα λεπτά και μόλις θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή, τον χτύπησε και του πήρε το παλτό και το πορτοφόλι.

Αφού λοιπόν κατάφερε να ξεφύγει, κοίταξε μέσα στο πορτοφόλι που μόλις είχε κλέψει. Τα έγγραφα που είχε μέσα αποδείκνυαν ότι το θύμα του είχε μίας μορφής αυτισμού. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και ο Dawes πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί!

O Dawes θεώρησε από μόνος του τον εαυτό του “απόβρασμα” και η δικαστής Sylvia συμφώνησε. Η Sylvia επίσης εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Dawes παραδόθηκε με τη θέληση του. Το θύμα ωστόσο ήθελε δικαιοσύνη, καθότι από την επίθεση του Dawes αποκόμισε ένα χτύπημα στο μάτι.

Η δικαστής αποφάσισε ότι θα δινόταν λάθος εντύπωση στην κοινή γνώμη αν ο Dawes δεν έμπαινε στη φυλακή. Γι’αυτόν τον λόγο, ο Dawes καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Ένοπλος κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι μοντέλου που κοιμόταν γυμνή! (photo-video)

Αντιμέτωπη με έναν ένοπλο κλέφτη φέρεται να ήρθε η Ντάνι Μπανκς, μοντέλο που στο Instagram μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers, όταν κοιμόταν γυμνή στο σπίτι της.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, το μοντέλο ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κοιμόταν, όταν ένας δυνατός ήχος την ξύπνησε και από υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φάνηκε πως ένας φερόμενος άνδρας αντιμετώπισε την Ντάνιι Μπανκς, η οποία ήταν γυμνή εκείνη την ώρα, και της ζήτησε χρήματα.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, υπάκουσε στα αιτήματα του εισβολέα και άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της, το οποίο -όπως είπε- ήταν άδειο, και ο άνδρας τελικά έφυγε πριν τη ρίξει πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, οι αστυνομικοί βρήκαν την Ντάνιι Μπανκς σε «υστερική κατάσταση» και, στη συνέχεια, οι αρχές φέρονται να βρήκαν «παραβιασμένη κάποια πόρτα» του σπιτιού. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share