Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30χρονη έγκυος νόμιζε ότι θα γεννούσε δίδυμα όταν...Έπαθαν σοκ οι γιατροί με αυτό που είδαν

Δεν το πίστευε

6 Φεβρουαρίου 2023 09:23
30χρονη έγκυος νόμιζε ότι θα γεννούσε δίδυμα όταν...Έπαθαν σοκ οι γιατροί με αυτό που είδαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι μπορεί να πάει στραβά σε μια γέννα; Η αλήθεια είναι ότι πολλά απρόσμενα μπορούν να συμβούν, αλλά αυτό που συνέβη σε αυτή την έγκυο είναι αδιανόητο...

Η νεόνυμφη Σαμάνθα Γουένγκ είχε ενθουσιαστεί όταν έμαθε πως είχε μείνει έγκυος ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη της. Η Σαμάνθα είναι από την Ταϊβάν αλλά ζει στις ΗΠΑ και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. Δεν είχε ιδέα όμως τι την περίμενε, όπως και αυτή εδώ η γυναίκα που ανακάλυψε κάτι εξίσου σοκαριστικό για το μωρό της στον υπέρηχο.

Σε μία από τις επισκέψεις στον γιατρό στις 7 εβδομάδες, οι γιατροί δεν έβρισκαν το μωρό της στον υπέρηχο. Της είπαν πως πιθανώς να είχε έκτοπη κύηση, όπου το έμβρυο σχηματίζεται έξω από την μήτρα, και της συμβούλεψαν να κάνει έκτρωση.

Η νεόνυμφη Σαμάνθα είχε ενθουσιαστεί όταν έμαθε πως είχε μείνει έγκυος ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη της. Η Σαμάνθα είναι από την Ταϊβάν αλλά ζει στις ΗΠΑ και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. Δεν είχε ιδέα όμως τι την περίμενε.

Σε μία από τις επισκέψεις στον γιατρό στις 7 εβδομάδες, οι γιατροί δεν έβρισκαν το μωρό της στον υπέρηχο. Της είπαν πως πιθανώς να είχε έκτοπη κύηση, όπου το έμβρυο σχηματίζεται έξω από την μήτρα, και της συμβούλεψαν να κάνει έκτρωση.

Ελπίζοντας για κάτι καλύτερο, αποφάσισαν να περιμένουν μερικές εβδομάδες. Στην επόμενη επίσκεψη, τους ανακοίνωσαν πως θα αποκτούσαν δίδυμα!

30χρονη νόμιζε ότι θα γεννούσε δίδυμα όταν...Έπαθαν σοκ οι γιατροί με αυτό που είδαν

Το να περιμένουν ήταν η σωστή απόφαση και ένιωσαν πολύ ανακουφισμένοι και ενθουσιασμένοι. Μερικές εβδομάδες μετά πήγαν και σε άλλον γιατρό για να την εξετάσει. Εκεί σοκαρίστηκαν ακόμα περισσότερο. Είπαν στον γιατρό ότι περιμένουν δίδυμα.

Μετά από λίγο όμως και αφού συζήτησε με τους συναδέλφους του, τους είπε πως τελικά θα αποκτούσαν τρίδυμα! Η Σαμάνθα θυμάται να νιώθω ταυτόχρονα χαρά και φόβο όταν άκουσε τα νέα αλλά πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει. Δεν θεωρήθηκε εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και μετά από 12 εβδομάδες μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο παίδων Lucile Packard.

Εκεί ο γιατρός είπε να κάνει έναν υπέρηχο για σιγουριά. Μετά από 20 λεπτά εξέτασης, είπε στο ζευγάρι. ‘Περιμένετε! Βρήκα και 4ο παιδί!’

Τότε, η Σαμάνθα άρχισε πραγματικά να ανησυχεί. Γιατί έβγαιναν τα μωρά το ένα μετά το άλλο; Ο γιατρός της είπε πως είχε την επιλογή να μειώσει τα μωρά. Οι γονείς της την υποστήριξαν αυτή την επιλογή.

Της είπαν να αφήσει μόνο δύο μωρά για να είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη της. Τελικά όμως, δεν μπόρεσε να σκοτώσει κανένα.

Πέρασε δύσκολα στην εγκυμοσύνη της και έμεινε έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο για να παίρνει θεραπείες. Γεννήθηκαν τα τετράδυμα στις 26 εβδομάδες, με καισαρική. Είχαν όμως πολύ δρόμο μπροστά τους.

Εκείνη και ο άντρας της ονόμασαν τα παιδιά τους Άντρει, Έμμα, Ναταλί και Ισαμπέλ. Μετά από εβδομάδες στην εντατική, μπορούσαν επιτέλους να τα πάρουν σπίτι.

Η πρόκληση τώρα ξεκινούσε γι’αυτούς τους γονείς. Τα κορίτσια ήθελαν 40 πάνες την μέρα και η Σαμάνθα έπρεπε συνεχώς να τα θηλάζει. Δεν είχε καθόλου χρόνο να ξεκουραστεί.

Δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος τι έχουν περάσει όταν τους βλέπουν με τα 4 χαριτωμένα κοριτσάκια τους. Επειδή γεννήθηκαν πρόωρα αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα υγείας και η Σαμάνθα νιώθει πως φταίει που δεν μπόρεσε να τους προσφέρει ένα καλύτερο ξεκίνημα στην ζωή.

Η Σαμάνθα ξέρει πως το μέλλον δεν θα είναι εύκολο αλλά αγαπάει πολύ τα παιδιά της και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share