Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Ήταν στο δρόμο και είδε μια μαύρη σακούλα - Αυτό που αντίκρισε όταν την άνοιξε δεν το πίστευε κανείς! (video)

Απίστευτο!

4 Φεβρουαρίου 2023 18:51
Ήταν στο δρόμο και είδε μια μαύρη σακούλα  -  Αυτό που αντίκρισε όταν την άνοιξε δεν το πίστευε κανείς! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στο δρόμο -δυστυχώς- δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Όταν όμως αυτή η σακούλα βρίσκεται στη μέση του δρόμου και μέσα αντί για σκουπίδια βρίσκεται ένα...κουτάβι, τότε ναι, είναι κάτι που κεντρίζει την προσοχή.

Με αυτό το θέαμα ήρθε αντιμέτωπη η Malissa ενώ οδηγούσε σε ένα δρόμο στο Κεντάκι. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρισκόταν καθοδόν όταν είδε στη μέση του δρόμου μία μαύρη μεγάλη σακούλα σκουπιδιών, οπότε και σταμάτησε για να την παραμερίσει. Όταν όμως κατέβηκε από το αμάξι της και πλησίασε τη σακούλα, αντιλήφθηκε πως, αντί για σκουπίδια, μέσα στη σακούλα βρισκόταν ένα κουτάβι.

Το ανυπεράσπιστο πλάσμα φορούσε κολάρο αλλά δεν είχε κάποιο ταμπελάκι επάνω για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει, οπότε η Malissa πήρε το γλυκύτατο κουτάβι στο σπίτι της. «Μόλις άνοιξα τη σακούλα και τον έβγαλα έξω, άρχισε να κουνά την ουρά του, ήξερε πως πλέον ήταν ασφαλής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lewis σε μία συνέντευξή της.

Επιπλέον, δημοσίευσε την ιστορία της στο Facebook, φτάνοντας μέχρι και τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ στη λεζάντα ενός από τα βίντεο με το νέο της φίλο, έγραψε: «Αν αυτός είναι ο σκύλος σου, ενημέρωσέ με.

Εάν είσαι ο κακοποιός που το έβαλε στη σακούλα σκουπιδιών και το παράτησε στο δρόμο, είσαι θλιβερός».

If this is your puppy, let me know. If you are the scoundrel who put it in a garbage bag and tossed it on the side of the road.....you're a sicko.😡

Posted by Malissa Sergent Lewis on Thursday, August 25, 2016

Δείτε ακόμα και αυτόν τον σκύλο που εγκαταλείφθηκε και την συγκινητική ιστορία του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share