Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Κάνει πλύσεις στο στόμα του με ένα κουταλάκι λάδι - Δε φαντάζεστε τι εκπληκτικό του συμβαίνει μετά!

Το γνωρίζατε;

4 Φεβρουαρίου 2023 15:00
Κάνει πλύσεις στο στόμα του με ένα κουταλάκι λάδι - Δε φαντάζεστε τι εκπληκτικό του συμβαίνει μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι μπορεί να γίνει στον οργανισμό μας αν κάνουμε πλύσεις στο στόμα μας με ένα κουταλάκι λάδι; Μα φυσικά, κάτι εκπληκτικό, όπως θα δείτε παρακάτω!

Οι παθήσεις του αίματος, πνευμονικές και ηπατικές διαταραχές, παθήσεις δοντιών και ούλων, πονοκέφαλοι, δερματοπάθειες, πεπτικά έλκη, εντερικές διαταραχές, ανορεξία, παθήσεις καρδιάς και νεφρών, εγκεφαλίτιδα, νευρολογικά προβλήματα, ένδεια μνήμης, γυναικολογικές διαταραχές και οίδημα στο πρόσωπο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε το λάδι στο στόμα μας για λίγα λεπτά.

Θα χρειαστούμε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο ψυχρής έκθλιψης. Με την ευκαιρία, δείτε με ποιο πάμφθηνο υλικό καθαρίζονται οι λεκέδες από ελαιόλαδο.

Το πρωί, πριν πάρουμε πρωινό, βάζουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο στόμα μας, χωρίς να το καταπιούμε. Στριφογυρίζουμε την ποσότητα λαδιού μέσα στο στόμα μας και το περνάμε το μέσα από τα δόντια μας για 3 με 4 λεπτά.

Έτσι, το λάδι θα αναμειχθεί με το σάλιο και θα ενεργοποιηθούν ένζυμα τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να φτύσουμε το λάδι έπειτα από 3 με 4 λεπτά —δεν χρειάζεται να απορροφήσουμε ξανά αυτές τις τοξίνες.

πλύσεις με κουταλάκι λάδι

Θα διαπιστώσουμε ότι το λάδι αποκτά γαλακτώδες λευκό ή κίτρινο χρώμα, αφού είναι κορεσμένο από τοξίνες και δισεκατομμύρια επιβλαβή βακτήρια, όπως αναφέρει το diakonima.

Για καλύτερα αποτελέσματα το επαναλαμβάνουμε ακόμη δύο φορές.

Κατόπιν ξεπλένουμε το στόμα μας με μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα ή φυσικό θαλασσινό αλάτι.
Αυτό το διάλυμα απομακρύνει τα υπολείμματα λαδιού και των τοξινών.

Μπορούμε, επίσης, να βουρτσίσουμε τα δόντια μας.

Συνιστάται να ξύσουμε και τη γλώσσα μας.

Με την ελαιοθεραπεία θα πάψει η ουλορραγία και τα δόντια μας θα λευκανθούν.

Σε περιόδους νόσησης, μπορούμε να κάνουμε την ελαιοθεραπεία έως τρεις φορές την ημέρα, αλλά μόνο με άδειο στομάχι.

Η ελαιοθεραπεία ανακουφίζει το ήπαρ καθώς αποβάλλει τοξίνες που το ήπαρ αδυνατούσε να αποτοξινώσει ή να απομακρύνει από το σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό για όλο τον οργανισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share