Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκυος απαθανατίζει την κοιλιά της όταν κουνιέται το μωρό - Η εικόνα θα σας κάνει να "παγώσετε"

Κάτι δεν πάει καλά

3 Φεβρουαρίου 2023 13:55
Έγκυος απαθανατίζει την κοιλιά της όταν κουνιέται το μωρό - Η εικόνα θα σας κάνει να

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όταν κουνιέται το μωρό να φαίνεται εξωτερικά στη κοιλιά αυτή η εικόνα όμως είναι ένα ακραίο παράδειγμα.

Ένα ζευγάρι Γάλλων ανέβασαν βίντεο στο ίντερνετ που δείχνει την έγκυο να είναι ξαπλωμένη και μάλλον επειδή είναι αδύνατη κάθε φορά που κουνιέται το μωρό η κοιλιά της αλλάζει σχήμα. Όλοι παρομοίασαν το βίντεο με την ταινία Άλιεν. Με την ευκαιρία, δείτε το παράξενο περιστατικό με 19χρονη που φούσκωνε ξαφνικά η κοιλιά της.

Ειδικοί που είδαν το βίντεο είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ίσα ίσα που όταν το μωρό κουνιέται σημαίνει ότι είναι υγιέστατο.

Αν και το βίντεο δεν σώζεται, υπάρχει μια ενδεικτική εικόνα που έχει αποθανατιστεί από το ζευγάρι.

Έγκυος αποθανατίζει την κοιλιά της όταν κουνιέται το μωρό - Η εικόνα θα σας κάνει να 'παγώσετε'

27χρονη έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει - Όμως αυτό που έκανε το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Μια 27χρονη έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει. Ωστόσο, αυτό που έκανε το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή! Η ιστορία της συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα, μια έγκυος γυναίκα στην Κίνα σώθηκε χάρη στους γιατρούς, αφού το αγέννητο μωρό της κλώτσησε τη μήτρα της σε μια "εξαιρετικά σπάνια" περίπτωση. Η αγέννητη κόρη της κ. Ζανγκ λέγεται ότι κλώτσησε την ίδια τόσο σκληρά, που έσκαψε μια πληγή στον τοίχο της μήτρας της, η οποία είχε μείνει από μια προηγούμενη εγχείρηση.

27χρονη έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει - Όμως αυτό που έκανε το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες με καισαρική τομή και η ίδια αλλά και η μητέρα της βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το Νοσοκομείο Shenzhen του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στη νότια Κίνα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια συγκινητική ιστορία με μία έγκυο, η οποία πέθανε λίγο πριν το γάμο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share