Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στρουμπουλός γατούλης ανακαλύπτει κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δε φαντάζεστε την επική αντίδρασή του (Video)

Δείτε τι κάνει

3 Φεβρουαρίου 2023 13:03
Στρουμπουλός γατούλης ανακαλύπτει κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δε φαντάζεστε την επική αντίδρασή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γάτα είναι ένα από τα πιο περίεργα ζώα του κόσμου. Άλλωστε, δεν έχει βγει τυχαία η φράση «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα». Ευτυχώς, ο γάτος της ιστορίας μας δεν κινδύνεψε από την περιέργειά του.

Τι συνέβη; Ο πορτοκαλί στρουμπουλός γατούλης κάνει τη βόλτα του στο σπίτι, όταν ξαφνικά ανακαλύπτει μια κρυφή κάμερα. Οι αντιδράσεις του είναι μοναδικές. Δείτε μόνο την έκπληξη στα μάτια του! Με την ευκαιρία, δείτε αν μπορείτε να λύσετε αυτό τον γρίφο με τις γάτες.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο

That case when the cat finds a hidden camera
by u/yevgcrypto in cats

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο πατέρας της και...

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα παραπονιόταν για χρόνια ότι ο πατέρας της την κακοποιεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο δράμα της, με μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα αποκαλύπτει κάτι τραγικό, δείτε εδώ όπου ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

Το βίντεο που καταγράφηκε είναι σοκαριστικό και κρύβει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Όχι μόνο κακοποιούσε εκείνη αλλά και τον σκύλο της, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει. Η κάμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σε πολλούς και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ μπορεί να καταστρέψει και ένα γάμο.

Στο βίντεο που κατέγραψε στις 23 Δεκεμβρίου βλέπουμε τον 47χρονο πατέρα της να μπαίνει στο δωμάτιό της και με επιθετική στάση να της φωνάζει, να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα της, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα.

Στις σκληρές εικόνες που μπορεί να διακρίνει κανείς παρά το θολό σημείο και όπως αναφέρει και το ένταλμα σύλληψής του, ο άνδρας αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και το σπρώχνει προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ του φωνάζει να σκάσει…

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο πατέρας της και...

Το κορίτσι κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε το βίντεο στις αρχές την επόμενη μέρα, ενώ ο άντρας στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και ζώου.

Η δε μητέρα της 14χρονης την χαρακτήρισε απόλυτο ήρωά της. Είπε πως Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη.

Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και έχει εμπλακεί σε μακρά δικαστική διαμάχη από το 2005. Το παιδί ζούσε με τον πατέρα γιατί η μάνα έχει χάσει την επιμέλειά της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share