Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νύφη καθυστέρησε να πάει στον γάμο 45' - Όταν μάθετε τον λόγο θα γελάτε μέχρι δακρύων

Απίστευτο σκηνικό!

3 Φεβρουαρίου 2023 11:44
Νύφη καθυστέρησε να πάει στον γάμο 45' - Όταν μάθετε τον λόγο θα γελάτε μέχρι δακρύων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι σενάριο κωμωδίας παρότι θυμίζει τέτοιο, αλλά η πραγματική ιστορία μιας νύφης στο Λονδίνο, η οποία παραλίγο να χάσει τον γάμο της καθώς δεν έβρισκε ταξί για την εκκλησία. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο περιστατικό με νύφη στο πάρτυ του γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post το συναρπαστικό περιστατικό κατέγραψε και εξιστόρησε στο TikTok ο Marksteen Adamson, ο ευγενικός άγνωστος που έσωσε τη μεγάλη μέρα της νύφης, της Anastasia Medvedskaya. Όπως αποκάλυψε στο βίντεο, βρισκόταν καθ’ οδόν για να συναντήσει τους φίλους του στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αγγλίας για φαγητό, όταν είδε την Anastasia ντυμένη και στολισμένη να να δείχνει «μπερδεμένη και ταραγμένη» σε μια διάβαση πεζών, όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Καθώς το θέαμα της νύφης στο κέντρο της πόλης ήταν αρκετά… αξιοπερίεργο, έβγαλε το κινητό του για να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή. Εκείνη τότε τον είδε και του ζήτησε να την πάει στην εκκλησία, όπου την περίμεναν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι της, λέγοντάς του ότι είχε ήδη αργήσει 45 λεπτά, καθώς δεν έβρισκε ταξί! «Όλοι, και κυρίως ο μέλλων σύζυγός της, την περίμεναν στο Holy Trinity Brompton», δήλωσε ο οδηγός.

Η Μεντβέντσκαγια εξήγησε πως προσπαθούσε να καλέσει ένα Uber για να πάει στην εκκλησία, αλλά τρεις διαφορετικοί οδηγοί της εφαρμογής ακύρωσαν την τελευταία στιγμή, με συνέπεια να αργήσει 45 λεπτά στον ίδιο της το γάμο. Ο Άνταμσον, λοιπόν, δεν δίστασε και είπε στη νύφη και άλλα δύο άτομα της γαμήλιας παρέας της να μπουν στο αυτοκίνητό του και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία.

Οι τρεις τους κάθισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο Άνταμσον έστρεψε την κάμερα προς τη χαμογελαστή νύφη, η οποία του είπε ότι έχει αργήσει για την εκκλησία, ενώ επαναλαμβάνει τη διεύθυνση της εκκλησίας, που απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, και ζητά από τον οδηγό να βιαστεί.

Όπως είπε ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο, έπιασαν την κουβέντα και έμαθε ο ένας για τη ζωή του άλλου.

«Στον σύντομο χρόνο που περάσαμε μαζί, συζητήσαμε αρκετά για τα πάντα και γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα. Έτσι, νέες φιλίες δημιουργήθηκαν».

Το βίντεο τελειώνει με τον Άνταμσον να παραδίδει τη νύφη με ασφάλεια στην εκκλησία, όπου την υποδέχεται ο εφημέριος.

«Αφού την άφησα, άκουσα τον ήχο του εκκλησιαστικού οργάνου να παίζει και ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε ο Άνταμσον. «Ήταν μια όμορφη μέρα».

Το βίντεο έχει γίνει viral και πολλοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τον οδηγό.

«Αυτό είναι κυριολεκτικά σαν σκηνή από ταινία. Τόσο τρυφερό», έγραψε κάποιος. «Θυμίζει Νότινγκ Χιλ» πρόσθεσε ένας άλλος, με έναν ακόμη να αναφέρει: «Στοιχηματίζω ότι αυτή η στιγμή έκανε το γάμο της ακόμα πιο αξέχαστο».

Τη μπέρδεψε μέχρι και ο γαμπρός: Νύφη πέτυχε την πιο απίστευτη μεταμόρφωση που είδατε ποτέ (photos)

Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης που είδατε ποτέ… Ο Γαμπρός σίγουρα μπερδεύτηκε... Η Χόλι πίστευε το ρητό του μπαμπά της που έλεγε πως όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά τόσο πιο όμορφο είναι ένα κορίτσι!

Έτσι η Χόλι άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν για χρόνια, και επειδή γνώριζε πως τα σαμπουάν λιγοστεύουν τα έλαια των μαλλιών, τα αφυδατώνουν και σπάνε πιο εύκολα, δεν ήταν και φανατική του λουσίματος Η Χόλι όμως είχε δεχθεί πρόταση γάμου και αποφάσισε να αλλάξει για να ομορφύνει πριν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της! Δείτε επίσης αυτή τη νύφη που βγήκε από την θάλασσα, το νυφικό της έγραψε ιστορία!

Έτσι, μπήκε στο Salon αβέβαιη για το τι θέλει, αλλά αποφασισμένη να υποστεί σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της Οι στυλίστες αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή αυτή που αλλάζει εκτός από μαλλιά και ζωές! Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να κόψουν τα μαλλιά της! Αφού ο κομμωτής, ο Τζέρεμι έκοψε τα μαλλιά τηςΧόλι , η colorist, ανέλαβε και μετέτρεψε τα καστανά της μαλλιά σε ξανθά. Έπειτα σειρά είχε το ντύσιμο.

Το πριν και το μετά της Χόλι:

Πριν και μετά νύφης που μεταμορφώθηκε σε γάμο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share