Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Viral oπτική ψευδαίσθηση: Το 95% αδυνατεί να βρει τη λύση - Εσείς το χετε;

Μπορείτε να βοηθήσετε την γυναίκα να βρει το κρυμμένο κλειδί μέσα σε 6 δευτερόλεπτα;

1 Φεβρουαρίου 2023 22:12
Viral oπτική ψευδαίσθηση: Το 95% αδυνατεί να βρει τη λύση - Εσείς το χετε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια viral οπτική ψευδαίσθηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει στόχο να σας μπερδέψει. Εξάλλου, αυτή είναι και η ουσία των οπτικών ψευδαισθήσεων, να ξεγελούν τα μάτια σας και να παίζουν κόλπα με το ανθρώπινο μυαλό.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις, εκτός από εξαιρετικός τρόπος για να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας, αποτελεί και έναν τρόπο ψυχαγωγίας. Επίσης, η τακτική εξάσκηση σε οπτικές ψευδαισθήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσοχή σας.

Σε αυτή την εικόνα καλείστε να βοηθήσετε την γυναίκα να βρει ένα κλειδί που είναι κάπου κρυμμένο. Έχετε μόνο 6 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, δείτε εδώ το αστυνομικό κουίζ για αληθινούς ντετέκτιβ όπου το 99% όσων προσπάθησαν δε βρήκαν τον πραγματικό δολοφόνο!

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία φαίνεται μια γυναίκα να περιμένει έξω από την πόρτα. Ψάχνει το κλειδί για να την ανοίξει, αλλά δεν μπορεί να το βρει. Πρέπει να το βρείτε εσείς.

Viral oπτική ψευδαίσθηση

Έχετε εντοπίσει το κλειδί; Όχι; Δείτε προσεκτικά την εικόνα και ελέγξτε όλες τις περιοχές για να δείτε εάν μπορείτε να το εντοπίσετε. Απομένουν λίγα δευτερόλεπτα…

Ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε. Όσοι μπόρεσαν να εντοπίσουν το κλειδί αξίζουν συγχαρητήρια. Όσοι δεν τα καταφέρατε, δείτε παρακάτω τη λύση.

Το κλειδί μπορεί να εντοπιστεί στην δεξιά πλευρά της εικόνας. Κρέμεται από το φαναράκι.

Viral oπτική ψευδαίσθηση με κλειδι και τη γυναίκα

Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα τρίγωνα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο;

Λίγοι είναι οι άνθρωποι, που μπορούν να εντοπίσουν τα τρίγωνα που υπάρχουν στην εικόνα. Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο που έχει γίνει viral; Για προσπάθησε...

Γενικά, το διαδίκτυο, αγαπάει τους γρίφους που, ενώ στην αρχή φαίνονται εύκολοι, οι περισσότεροι δυσκολεύονται να βρουν την σωστή απάντηση. Εσύ πόσα τρίγωνα βλέπεις στην εικόνα; Η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής.

Το 80% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα τρίγωνα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο;

Μπορεί με την πρώτη ματιά ο γρίφος να μοιάζει εύκολος, όμως οι περισσότεροι χρήστες δυσκολεύτηκαν αρκετά για να δώσουν την σωστή απάντηση. Ποια είναι η σωστή απάντηση; Η σωστή απάντηση είναι 18 τρίγωνα.

Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για την ψυχαγωγία σου, δες εδώ έναν ακόμη γρίφο που έχει "βασανίσει" αρκετό κόσμο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share