Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το μωρό αυτό φαινόταν από το τζάμι του αυτοκινήτου να μην αναπνέει - Όταν ανακάλυψαν την αλήθεια οι αστυνομικοί...

Αδιανόητο!

1 Φεβρουαρίου 2023 07:45
Το μωρό αυτό φαινόταν από το τζάμι του αυτοκινήτου να μην αναπνέει - Όταν ανακάλυψαν την αλήθεια οι αστυνομικοί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μέρα το περασμένο καλοκαίρι, η Κάρολιν Σέιφερτ από το New Hampshire είχε βγει για ψώνια, όταν συνέβη κάτι απρόσμενο. Είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από πολυκατάστημα και είχε αφήσει μέσα το μωρό της, το οποίο φαινόταν να μην αναπνέει...

Ενώ έκανε τις δουλειές της, αρκετά άτομα πέρασαν δίπλα από το αυτοκίνητό της και παρατήρησαν ότι υπήρχε ένα μωρό στο πίσω κάθισμα. Το νεογέννητο ήταν τυλιγμένο με μια ελαφριά κουβέρτα και είχε ένα μπουκάλι με γάλα δίπλα του. Είχε αποπνικτική ζέστη και το μωρό βρισκόταν σε άμεσο ηλιακό φως. Οι διερχόμενοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία για να σώσουν το αβοήθητο παιδί, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, και να μην βιώσουν αυτό που έπαθε μια μητέρα που βρήκε το μωρό της με αίματα στο σπίτι!

Όταν έφτασε η αστυνομία, παρατήρησαν ότι το μωρό ήταν ακίνητο. Δεν έχασαν ούτε λεπτό και έσπασαν το πίσω παράθυρο για να σώσουν το μωρό, που φαινόταν να έχει σταματήσει να αναπνέει. Ένας από τους αστυνομικούς άρχισε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο μωρό. Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το μωρό, στην πραγματικότητα, ήταν μια ρεαλιστική κούκλα από σιλικόνη! Ο αστυνομικός ο οποίος προσπάθησε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο ψεύτικο μωρό έμεινε άναυδος και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Είχε ξεγελαστεί από μια κούκλα. Παρ ‘όλα αυτά, ήταν σίγουρος ότι ήταν ένα πραγματικό μωρό, και ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε ότι το ένιωσε σαν ένα πραγματικό μωρό, όταν το σήκωσε. Όπως αποδείχθηκε, η Κάρολιν είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια το γιο της και έκτοτε έκανε συλλογή από υπερ-ρεαλιστικές κούκλες.

Ψεύτικο μωρό

Κοστίζουν περίπου 2.000 δολάρια και για την Κάρολιν , ήταν ένας τρόπος να θρηνήσει τον χαμένο της γιο. Έχει στη συλλογή της πάνω από 40 κούκλες και τις παίρνει παντού μαζί της. Εκείνη τη μέρα, πήρε την κούκλα της, την Εινσλεί, και όλοι παραπλανήθηκαν από την ρεαλιστική εμφάνιση της κούκλας.

Όταν η Κάρολιν είδε τι συνέβη στο πάρκινγκ, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά ο αστυνομικός, ο οποίος έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της, δεν τα έβαλε μαζί της, εξαιτίας της τραγικής εμπειρίας της και αποφάσισε να πληρώσει για τις ζημιές. Αυτή η γυναίκα που έχασε το παιδί της κάνει ό, τι μπορεί για να συνεχίσει τη ζωή της. Αυτές οι κούκλες είναι μια πραγματική παρηγοριά για εκείνη στην καθημερινή ζωή της.

Από τώρα και στο εξής, η Κάρολιν θα κολλάει ένα αυτοκόλλητο στο παράθυρο του αυτοκινήτου της για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που περνούν δίπλα από το αυτοκίνητό της ότι το μωρό που βρίσκεται μέσα είναι μόνο μια κούκλα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αποτρέψει ένα να επαναληφθεί ένα παρόμοιο περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share