Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Έβγαλε μια selfie ενώ θήλαζε το μωρό της - Μετά από λίγο είδε ότι κάποιος την κοιτούσε και...

Δεν περίμενε αυτό που συνέβη

31 Ιανουαρίου 2023 14:43
Έβγαλε μια selfie ενώ θήλαζε το μωρό της - Μετά από λίγο είδε ότι κάποιος την κοιτούσε και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα έβγαλε μια selfie μιας και είναι περήφανη για το παιδί της, και αποφάσισε να το θηλάσει ενώ βγήκε έξω. Τότε είδε ότι δεν ήταν μόνη...

H Μπριάρ Λουσία Μακ-κουίν είναι μια νέα μητέρα που ζει στη Νέα Ζηλανδία. Για πρώτη φορά η Μπριάρ βγήκε έξω για πρωινό με τον 8 μηνών γιο της. Μόλις είχε παραλάβει τη παραγγελία της, όταν ο γιος της άρχισε να κλαίει, επειδή πεινούσε. Η Μπριάρ παραμέρισε το πρωινό της, και άρχισε να θηλάζει το γιο της στο τραπέζι της.

Μερικά λεπτά μετά, μια ηλικιωμένη κυρία πλησίασε τη νεαρή μητέρα και εκείνη τη στιγμή η Μπριάρ δεν ήξερε τι να περιμένει. Ίσως η ηλικιωμένη γυναίκα ήθελε να της κάνει παρατήρηση που θήλαζε δημόσια το μωρό της.

Τότε η άγνωστη γυναίκα έκανε κάτι που συγκίνησε τη νεαρή μητέρα, εκεί που δε το περίμενε…

“Ήθελα να μοιραστώ αυτή τη πραγματικά γλυκιά στιγμή που έζησα το πρωί,” γράφει η Μπριάρ στο λογαριασμό της στο Facebook.

“Σήμερα για πρώτη φορά βγήκα για πρωινό μόνη μου με τον 8 μηνών γιο μου. Μόλις παρέλαβα το πρωινό μου, ο γιος μου άρχισε να κλαίει και ήθελε να θηλάσει, και φυσικά τον τάισα, όταν μετά από μερικά λεπτά μια ηλικιωμένη κυρία με πλησίασε…”

“Φοβήθηκα, νόμιζα θα μου έλεγε να κρύψω το στήθος μου. Αντίθετα, άρχισε να κόβει σε κομμάτια το γεύμα μου, και είπε, ‘Τι καλή μαμά που είσαι, δε μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει όμως;’”

Έβγαλε μια selfie ενώ θήλαζε το μωρό της - Μετά από λίγο είδε ότι κάποιος την κοιτούσε και...

“Ειλικρινά μπορούσα να κλάψω από συγκίνηση.” Στο βίντεο που ακολουθεί μάθετε τα οφέλη του θηλασμού για τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού. Μοιραστείτε αυτή τη γλυκιά ιστορία με τους φίλους σας.

Μπορείτε να δείτε εδώ και την selfie μιας άλλης γυναίκας με το παιδί της, η οποία κρύβει μια δραματική ιστορία από πίσω της, και θα σας κάνει να κλάψετε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share