Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός εξομολογήθηκε στον κουμπάρο ότι τον θέλει - Όταν το έμαθε η νύφη συνέβη το "έλα να δεις"

Χαμός!

31 Ιανουαρίου 2023 13:28
Γαμπρός εξομολογήθηκε στον κουμπάρο ότι τον θέλει - Όταν το έμαθε η νύφη συνέβη το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μέλλουσα νύφη υποστηρίζει ότι ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αφού τσακώθηκε άσχημα με τον σύντροφο της, αφού ζήτησε από τον κουμπάρο τους να μην πάει στο γάμο, επειδή κάποτε εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένος με τον μελλοντικό γαμπρό. Με την ευκαιρία, δείτε την σκληρή αποκάλυψη νύφης σε γάμο.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 27χρονη γυναίκα έγραψε ότι «πρόσφατα ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε πώς πριν από μερικά χρόνια ο καλύτερός του φίλος μέθυσε και του εξομολογήθηκε τον έρωτά του».

«Ο αρραβωνιαστικός μου ξαφνιάστηκε γιατί ο φίλος του έβγαινε τότε (και νομίζω ότι βγαίνει ακόμα) με γυναίκες. Και σύμφωνα με τον αρραβωνιαστικό μου, απλώς αγνόησε την ομολογία του μετά και δεν το συζήτησαν ποτέ για να μην κάνουν τη φιλία τους αμήχανη. Μέχρι και σήμερα, ο αρραβωνιαστικός μου δεν είναι σίγουρος αν ο καλύτερός του φίλος θυμάται καν αυτή την εξομολόγηση», είπε χαρακτηριστικά.

Γαμπρός εξομολογήθηκε στον κουμπάρο ότι τον θέλει - Όταν το έμαθε η νύφη συνέβη το 'έλα να δεις'

Εντούτοις, η ίδια θεωρεί ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με τον σύντροφο της και μάλιστα ως «στοιχείο» θεωρεί το γεγονός πως ποτέ δεν συζήτησαν ποτέ ξανά για αυτό.

Έτσι, έγραψε πως «ειλικρινά φοβόμουν ότι ο κουμπάρος του θα προσπαθήσει να μου χαλάσει το γάμο από ζήλια, γι’ αυτό του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα ζητώντας του να μην είναι κουμπάρος του αρραβωνιαστικού μου και να μην έρθει στον γάμο μας, αν ήταν δυνατόν, καθώς η παρουσία του θα με έκανε να νιώσω άσχημα. Ο αρραβωνιαστικός μου το έμαθε και τώρα είναι έξαλλος μαζί μου».

«Πηγαίναμε πέρα δώθε σε αυτό μέχρι που του είπα ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε μένα και τον καλύτερό του φίλο, αλλά μου είπε ότι κάνω απίστευτα σαν παιδί και είναι πολύ νωρίς για να συμπεριφέρομαι ήδη σαν είμαι γυναίκα του χρόνια. Μετά έφυγε για το σπίτι της μητέρας του και δύο μέρες μετά ακόμα δεν έχει επιστρέψει, ούτε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

33χρονη γυναίκα με καρκίνο τελικού σταδίου παντρεύεται τον καλό της στο δωμάτιο του νοσοκομείου - Λίγες μέρες μετά...

Η καθηγήτρια μαθηματικών Samantha Webster πήγε στο νοσοκομείο τον Ιούνιο με πόνους στο στομάχι. Εκεί, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο στομάχι της και πως είχε μόλις λίγους μήνες ζωής.

Ο γάμος μέσα στο νοσοκομείο

Αποφασισμένη να παντρευτεί πριν πεθάνει, η Samantha, που ποτέ δεν είχε καπνίσει, ούτε είχε πιει ποτέ αλκοόλ, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Alec στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, στο Shropshire.

Η 33χρονη πέθανε μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την ανταλλαγή των όρκων με το σύζυγό της, μόλις δέκα εβδομάδες μετά τη διάγνωση. Επίσης, ένας 4χρονος έχασε την μάχη με τον καρκίνο και όταν επισκέφθηκε τον τάφο του η μητέρα του έγινε κάτι τρομακτικό.

Ο Alec έζησε δεύτερη τραγωδία στη ζωή του

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία που έζησε ο Alec, αφού η 18χρονη κόρη του Nioni, από μια προηγούμενη σχέση του, απεβίωσε το 2016 μετά από μια διετή μάχη με τη λευχαιμία.

Αφού διαμαρτυρήθηκε για τους πόνους στο στομάχι, η Samantha πέρασε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο Royal Shrewsbury πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Christy στο Μάντσεστερ για ειδική θεραπεία.

Έπειτα πέρασε άλλες τρεις εβδομάδες εκεί πριν μεταφερθεί στο Hospices Severn, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης την 1η Σεπτεμβρίου και η Samantha πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος των ονείρων της

Ο 38χρονος Alec περνούσε όλες τις ώρες της ημέρας του δίπλα στη Samantha και δήλωσε ότι ήταν αποφασισμένος να δώσει στην αγαπημένη του «τον γάμο που άξιζε» αφότου έμαθε ότι είχε μόλις λίγες μέρες ζωής.

Το δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν στολισμένο για την ημέρα του γάμου με ανοιχτόχρωμες κορδέλες, λουλούδια και φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

“Ο γάμος μας ήταν πολύ συγκινητικός για όλους. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα, αλλά και η πιο όμορφη ταυτόχρονα,” είπε ο Alec.

“Η Samantha ήταν πάντα τόσο ξεχωριστή και η ασθένειά της στεναχώρησε πολλούς ανθρώπους. Πάνω από 300 άτομα ήρθαν στην κηδεία της.”

“Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ξέραμε ότι δεν υπήρχε χρόνος. Θέλαμε από πριν να παντρευτούμε κι έτσι, αποφασίσαμε να το επισπεύσουμε.”

 33χρονη γυναίκα με καρκίνο τελικού σταδίου παντρεύεται τον καλό της στο δωμάτιο του νοσοκομείου

“Η Samantha ήταν το μόνο πρόσωπο που μπορούσε να χαμογελάει, ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε και έκανε και τους να χαμογελούν.”

“Ήταν μια υπέροχη μέρα και ήμουν χαρούμενος που καταφέραμε να παντρευτούμε.”

“Θέλαμε πολύ να φτιάξουμε μια όμορφη οικογένεια και προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε μωρό. Είμαι καταρρακωμένος, αλλά υπερήφανος που είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου.”

“Παρά την ασθένειά της, η Samantha χαμογελούσε όλη την ημέρα.”

“Ο καρκίνος την πήρε τόσο γρήγορα, αλλά ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη ημέρα μας.”

“Μάθαμε ότι έχει καρκίνο 10 εβδομάδες πριν πεθάνει, αλλά οι γιατροί είπαν ότι πιθανότατα ο όγκος μεγάλωνε μέσα της εδώ και οκτώ μήνες.”

“Ήταν τόσο σπάνιος καρκίνος και δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα τους γιατρούς.”

Ο Alec ευχαρίστησε, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου που συνέβαλε για να γίνει η ημέρα του γάμου τους τόσο ξεχωριστή.

“Αυτό που έκαναν στο νοσοκομείο είναι εκπληκτικό, έκαναν τόσα πολλά για την Sam.”

“Διακοσμήσαμε τους χώρους όπως θέλαμε κι αυτό μας έκανε να ζήσουμε το γάμο που πάντα ονειρευόμασταν.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share