Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο Γερμανός, ο Γάλλος και ο Πόντιος στην φυλακή: Το ανέκδοτο της ημέρας (30/1)

Κλάμα!

30 Ιανουαρίου 2023 14:57
Ο Γερμανός, ο Γάλλος και ο Πόντιος στην φυλακή: Το ανέκδοτο της ημέρας (30/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (31/1) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή. Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε.

Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει: όχι ρε γαμώτο, πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω; Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ!

Ανοίγει και ο Ιταλός το τάπερ του, βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα; Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή.

Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα; αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ!

Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας-ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν.

Ανέκδοτο 30/1

Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδυρόμενη φώναζε: «Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω;».

Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε: «Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο;».

Και η γυναίκα του Πόντιου: «Aχ Γιωρίκα μου γιατί; Αχ αντρούλη μου γιατί; γιατί; γιατί; Αφού μόνος σου το έφτιαχνες!».

Bonus ανέκδοτο

Μπαίνει ένας εφοριακός σε έναν οίκο ανοχής για να κάνει έλεγχο.

Πλησιάζει την τσατσά και της λέει:

«Μπορώ να έχω παρακαλώ τα βιβλία σας και τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών σας;»

οίκος ανοχής ανέκδοτο

Πάει η τσατσά να τα φέρει και του τα δίνει. Εκείνος αρχίζει να διαβάζει τον κατάλογο και βλέπει της εξής τιμές:

Κλασσικό 30€ + 23% ΦΠΑ, στα όρθια 35€ + 23% ΦΠΑ, πισωκ@λλητό 40€ + 23% ΦΠΑ, και πίπ@ 40€ + 13% ΦΠΑ.

Τελειώνοντας τον έλεγχο ρωτάει ο εφοριακός την τσατσά γιατί έχουν όλα 23% ΦΠΑ και η πίπ@ μόνο 13% κι εκείνη του απαντάει: «Ο λογιστής μας είναι τσακάλι και μας είπε ότι μπορούμε να την περάσουμε στα ροφήματα!!!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share