Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μωρό κοιμόταν κάθε μέρα με ένα τεράστιο φίδι - Αυτό που συνέβη 11 χρόνια μετά δεν το χωρά ο νους σας!

Το βίντεο που κόβει την ανάσα!

28 Ιανουαρίου 2023 17:45
Μωρό κοιμόταν κάθε μέρα με ένα τεράστιο φίδι - Αυτό που συνέβη 11 χρόνια μετά δεν το χωρά ο νους σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Sambath είναι ένα 11χρονο αγόρι από τη Καμπότζη και όπως πολλά παιδιά, έχει δικό του κατοικίδιο. Αλλά δεν είναι κάτι που θα έλεγε κανείς “συνηθισμένο.” Είναι ένας πύθωνας 5,5 μέτρων και βάρους 113 κιλών!

Όταν ο Sambath ήταν μόλις 3 μηνών, οι γονείς του βρήκαν αυτό το φίδι κάτω από την κούνια του. Ο πύθωνας ήταν απλά ένα μωρό και είχε λιγότερο από 30 εκατοστά μήκος. Όσες φορές όμως και αν έβγαλαν τον εισβολέα έξω, πάντα έβρισκε τον τρόπο να μπαίνει ξανά μέσα.

Τελικά τα παράτησαν και αποφάσισαν να το κρατήσουν για κατοικίδιο. Το ονόμασαν Chomran και για τα τελευταία 11 χρόνια είναι ο πιστός σύντροφος του γιου τους. Θυμηθείτε επίσης πως 3χρονο αγοράκι έπαιζε με το παιχνίδι του όταν είδε ένα φίδι - Μόλις ο μπαμπάς του πλησίασε, κατάλαβε πως τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά αυτή την ασυνήθιστη φιλία:

Γάτα παλεύει με βάτραχο τον οποίο καταβροχθίζει ένα φίδι - Αυτό που συμβαίνει δευτερόλεπτα μετά «παγώνει» το αίμα!

Το σύντομο βίντεο που ακολουθεί, μας δείχνει την περίεργη στιγμή που μια γάτα προσπαθεί να τα βάλει με ένα φίδι που τρώγεται από έναν βάτραχο. Ακούγεται παράξενο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτό ακριβώς θα δούμε παρακάτω. Το βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη δημοσίευσή του από την τηλεόραση NTD, στη σελίδα του στο Facebook.

Το ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στην Ταϊλάνδη. Μια ομάδα παρευρισκομένων που βιντεοσκοπούν τη μάχη μπορούν να ακουστούν καθώς παρακολουθούν την γάτα να προσεγγίζει το φίδι, ενώ ο βάτραχος, με το φίδι στο στόμα του, κάθεται εκεί άνετα.

Μα από πότε άρχισαν να τρέφονται τα βατράχια έτσι; Είναι οι βάτραχοι θανατηφόροι τώρα; Επίσης, γιατί το φίδι δεν προσπαθεί να ξεφύγει από το στόμα του βατράχου; Δείτε επίσης:

Τελικά, βλέπουμε τον βάτραχο να πηδά μακριά από τη γάτα, σαν να προσπαθεί να κρατήσει το φαγητό για τον εαυτό του. Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε περισσότερα και να μάθουμε τι συνέβη στη συνέχεια, αλλά μέχρι στιγμής, αυτό είναι το μόνο που έχουμε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share