Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ήταν έγκυος με ασυνήθιστα μεγάλη κοιλιά - Μόλις πήγε στον γιατρό και της αποκάλυψε την αλήθεια "πάγωσε"

Απίστευτο!

28 Ιανουαρίου 2023 16:38
Ήταν έγκυος με ασυνήθιστα μεγάλη κοιλιά - Μόλις πήγε στον γιατρό και της αποκάλυψε την αλήθεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι εάν σημαντικό για τις γυναίκες, όμως ταυτόχρονα είναι και δύσκολο, καθώς πέρα από τις συνήθεις και τις ανάγκες, αλλάζει και το ίδιο το σώμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Μια TikToker λοιπόν και συγκεκριμένα η Eva Mus σε βίντεο στο TikTok περιέγραψε το πρόβλημα της και σύμφωνα με την thesun.co.uk, η γυναίκα που είναι έγκυος έχει αποκτήσει μια τεράστια κοιλιά σε σημείο που δεν μπορεί να φορέσει κάποιο ρούχο και να την σκεπάσει αρκετά, ώστε να νιώθει άνετα. Με την ευκαιρία, δείτε το ανατριχιαστικό περιστατικό με γυναίκα 20 εβδομάδων έγκυος.

Όπως ανέφερε η ίδια, το γεγονός που την παραξενεύει είναι πως περιμένει μόνο ένα παιδί, όπως η κοιλιά της είναι αρκετά μεγάλη «για να χωρέσει έναν άνδρα».

Μάλιστα, σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε, δοκίμαζε ρούχα που φορούσε πριν την εγκυμοσύνη και μετά, σημειώνοντας ότι πλέον δεν ξέρει τι να βάλει για να κυκλοφορεί έξω.

«Το πρώτο λευκό μπλουζάκι που φορούσα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου», είπε χαρακτηριστικά και έδειξε μια μπλούζα που οριακά έφτανε μέχρι την κοιλιά της.

Στη συνέχεια φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο την εγκυμοσύνη της, με την ίδια να διερωτάται χιουμοριστικά τι πρέπει να κάνει.

Το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok δεν πέρασε απαρατήρητο, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν χιουμοριστικά. «Είσαι ψεύτρα. Δεν περιμένεις ένα παιδί, αλλά 36. Τα μέτρησα ένα προς ένα», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε πως «εσύ δεν περιμένεις να γεννήσεις παιδί, αλλά έναν ενήλικα».

19χρονη πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος - Σε σοκ οι γιατροί που την εξέτασαν με αυτό που αντίκρισαν (video)

Η 19χρονη Haley, εμφανίστηκε στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ήδη 9μηνών έγκυος και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε μωρό, αλλά για τον… Ιησού.

Όπως υποστηρίζει η ίδια: «Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Παράλληλα, δείτε τη μητέρα που γεννούσε το μωρό της, όταν κατα τη διάρκεια του τοκετού συνέβη κάτι πρωτοφανές!

Haley: 19χρονη κοπέλα ισχυρίζεται πως είναι έγκυος στον Ιησού

Η οικογένειά της και ιδιαίτερα η μητέρα της λέει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Haley δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης όσο και οι γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει.

Η 19χρονη αναφέρει: «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου»

Στο πλαίσιο της εκπομπής η 19χρονη υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων το οποίο έδειξε ότι δεν είναι έγκυος. Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Haley έχει σκεφτεί τρελά πράγματα. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

Δείτε το video

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share