Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επιστάτης έπαιρνε το μπουκαλάκι με το νερό γυναίκας στο γραφείο - Η κρυφή κάμερα αποκάλυψε την «άρρωστη» πράξη του (video)

Είχε επαναλάβει την ίδια πράξη και σε προηγούμενη δουλειά

28 Ιανουαρίου 2023 15:54
Επιστάτης έπαιρνε το μπουκαλάκι με το νερό γυναίκας στο γραφείο - Η κρυφή κάμερα αποκάλυψε την «άρρωστη» πράξη του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας επιστάτης σε κτίριο ιατρικών γραφείων στο Χιούστον συνελήφθη αφού φέρεται να ούρησε σε μπουκάλι νερού που ανήκε σε συνάδελφο, η οποία αργότερα προσβλήθηκε από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Από τότε που ήρθε στο φως το αηδιαστικό αυτό περιστατικό, άλλα 11 θύματα έχουν εμφανιστεί και εξετάζονται για ΣΜΝ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του KHOU.

Η κρυφή κάμερα που αποκάλυψε το αναπάντεχο

Η New York Post αναφέρει ότι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το θύμα στους ερευνητές, άρχισε να φέρνει καθημερινά τα δικά της μπουκάλια νερού που αγόραζε από κατάστημα, αφού τον Αύγουστο έπαιρνε νερό από έναν διανομέα στο γραφείο που είχε περίεργη γεύση και μυρωδιά, είπε στους ερευνητές.

Δείτε επίσης: Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει πως φέρεται η νοσοκόμα στην 94χρονη μαμά της - Θα γεμίσετε οργή (Video)

Αν δεν τελείωνε το νερό της κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, το άφηνε στο γραφείο της για να το πιει την επόμενη μέρα, εξήγησε η γυναίκα. Καθώς περνούσαν οι μέρες, η γυναίκα παρατήρησε ότι το νερό που έφερνε η ίδια άρχισε να μυρίζει άσχημα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τι ήταν, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Όταν ένας συνάδελφος προσφέρθηκε να της φτιάξει έναν καφέ τον Σεπτέμβριο, τους ρώτησε αν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν νερό από το μπουκάλι της αντί για τον διανομέα λόγω της μυρωδιάς. Η συνάδελφός της κοίταξε το μπουκάλι με το νερό της και παρατήρησε ότι φαινόταν κίτρινο.

«Ένιωσα αηδία», δήλωσε στο KHOU το θύμα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Το σήκωσα στο πρόσωπό μου, το μύρισα και μύριζε σαν ούρα».

Ένας γιατρός για τον οποίο εργαζόταν το θύμα έκανε ανάλυση ούρων στο νερό, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της γυναίκας. Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν ο επιστάτης. Όταν το θύμα είπε σε άλλους συναδέλφους τι είχε συμβεί, μια γυναίκα είπε ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε εκείνη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Το θύμα εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στο γραφείο και έπιασε τον επιστάτη, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο Lucio Catarino Diaz, να τρίβει τα γεννητικά του όργανα στο μπουκάλι με το νερό της.

Η «αρρώστια» του επιστάτη που τον κάνει να ουρεί σε μπουκάλια νερού συναδέλφων

Εκείνη παρέδωσε το βίντεο και τα δύο μπουκάλια νερού στην αστυνομία την επόμενη ημέρα και όταν οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με τον Diaz, εκείνος ομολόγησε, ισχυριζόμενος ότι το έκανε από «κακόβουλη πρόθεση» και ότι επρόκειτο για «αρρώστια», αναφέρει το έγγραφο.

Ο Diaz είπε στην αστυνομία ότι είχε κάνει κάτι παρόμοιο σε μια προηγούμενη δουλειά όπου είχε εργαστεί για οκτώ μήνες. Είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πόσες φορές το είχε κάνει αυτό στο παρελθόν και ότι δεν γνώριζε ότι είχε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το θύμα είχε προσβληθεί από ΣΜΝ που δεν είχε προηγουμένως, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Ο Diaz βρέθηκε θετικός στην ίδια ασθένεια καθώς και σε μια δεύτερη.

«Είναι πραγματικά απλά αηδιαστικό και η πελάτισσά μου θα υποφέρει τις συνέπειες της πράξης αυτού του άνδρα για το υπόλοιπο της ζωής της», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος, Kim Spurlock, στο KHOU. Δεν είναι σαφές αν άλλα θύματα έχουν βρεθεί θετικά σε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Diaz κατηγορήθηκε για διακεκριμένη επίθεση και επί του παρόντος βρίσκεται στο κρατητήριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share