Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νύφη κάλεσε στο γάμο της τους 5 πρώην της και τους έβαλε στο ίδιο τραπέζι - Μόλις δείτε την αντίδραση του γαμπρού θα "παγώσετε" (Video)

Το βίντεο έγινε viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου

28 Ιανουαρίου 2023 07:12
Νύφη κάλεσε στο γάμο της τους 5 πρώην της και τους έβαλε στο ίδιο τραπέζι - Μόλις δείτε την αντίδραση του γαμπρού θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νύφη κάλεσε στο γάμο της τους 5 πρώην της και τους έβαλε στο ίδιο τραπέζι και μόλις δείτε την αντίδραση του γαμπρού θα "παγώσετε". Ενώ, την απόλυτη εκδίκηση από την άπιστη σύζυγό του και μάλιστα κατά τη διάρκεια του γλεντιού, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, πήρε ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους άναυδους.

Συγκεκριμένα, μία Κινέζα παντρεύτηκε τον 6ο κατά σειρά σύντροφό της και οι προηγούμενοι 5 με τους οποίους διατηρούσε σχέση πριν κατασταλάξει και βρει τον άντρα της ζωής της, και προσκάλεσε στο γάμο της όλους τους πρώην. Μάλιστα, ήταν προσκεκλημένοι και στο τραπέζι, με το καρτελάκι να γράφει «οι πρώην μου»!

Οταν τη ρώτησαν, γιατί το έκανε αυτό, η νύφη απάντησε «για να δουν τι έχασαν» εξευτελίζοντας ακόμα περισσότερο τους αποτυχημένους γαμπρούς, που δεν φάνηκαν να πολύ νοιάζονται, μιας και στο βίντεο, φαίνεται να περνούν καλά στο τραπέζι του γάμου...

Το βίντεο έγινε viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά για τη νύφη που έκανε το «κομμάτι» της, κι επικριτικά για τους... γαμπρούς της συμφοράς που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή της. Οσο για την αντίδραση του επίσημου αγαπημένου, δεν τη μάθαμε, ωστόσο, πιθανολογείται ότι θα γνώριζε εκ των υστέρων και θα συναίνεσε στο χουνέρι των πρώην.

Πολλοί θεατές του βίντεο σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο το πόσο μοιάζουν οι πρώην φίλοι της νύφης, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι έχει τύπο. «Πώς κατάφερε η νύφη να μαζέψει τόσους πολλούς τύπους που μοιάζουν όλοι μεταξύ τους;» σχολίασε χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένα άλλο άτομο κάνει επικό σχόλιο γράφοντας: «Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς μοιάζει ο άντρας της».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share