Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

39χρονη γυναίκα ένιωσε κάτι να σπάει μέσα της ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων: Αυτό που συνέβη μετά θα σας συγκλονίσει…

Φοβερό περιστατικό

27 Ιανουαρίου 2023 21:42
39χρονη γυναίκα ένιωσε κάτι να σπάει μέσα της ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων: Αυτό που συνέβη μετά θα σας συγκλονίσει…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 39χρονη γυναίκα στο Λίβερπουλ, την ίδια να νιώθει κάτι να σπάει μέσα της, ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων, με τη συνέχεια να σας συγκλονίζει.

Η Ντανιέλ Ράιτ από το Γουέστ Ντέρμπι του Λίβερπουλ διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους, που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο, το συκώτι, τον σβέρκο, την σπονδυλική στήλη, τη λεκάνη, ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων, με μια άλλη έγκυο να προκαλεί σάλο με την φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η νεαρή μητέρα ενός αγοριού 7 ετών είχε νιώσει παρόμοιους πόνους στη λεκάνη και κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της και θεώρησε ότι πρόκειται για κάτι παρόμοιο.

Όμως ενώ πλησίαζε στην 20η βδομάδα της κύησης, η πρώην διευθύντρια τράπεζας ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά.

«Μια μέρα, απλά, περπατούσα προς την κουζίνα όταν άκουσα ένα δυνατό κρακ. Είχα καταφέρει να ραγίσω το σβέρκο μου και μόλις μετά βίας κινούμουν. Ήξερα ότι κάτι δεν ήταν σωστό» λέει η 39χρονη Βρετανίδα.

«Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το γεγονός ότι ήμουν 20 εβδομάδων έγκυος με έκανε να αποφασίσω τι συνέβαινε» συνεχίζει η Ντανιέλ.

Η διάγνωση των γιατρών ήταν καρκίνος του μαστού, που είχε ήδη εξαπλωθεί στο σώμα της. Και επειδή ο καρκίνος ήταν τόσο σοβαρός, η 39χρονη γυναίκα χρειαζόταν άμεση θεραπεία για να σωθεί η ζωή της.

Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι δεν ήταν δυνατόν να καθυστερήσει η θεραπεία κι έτσι η Ντανιέλ έχασε το μωρό της στις 22 εβδομάδες της κύησης.

«Το μωρό μας ήταν τέτοια ευλογία, θα είχα πάει διακοπές και θα το είχα αφήσει να περάσει χωρίς να πάω στο γιατρό. Το μωρό μου έσωσε τη ζωή και το ότι έμεινα έγκυος ήταν η θεία χάρη που μου χάρισε τη ζωή» λέει η Ντανιέλ στη βρετανική «Liverpool Echo».

39χρονη γυναίκα ένιωσε κάτι να σπάει μέσα της ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων: Αυτό που συνέβη μετά θα σας συγκλονίσει…

Σήμερα, η Ντανιέλ παρακολουθείται από το καρκινικό κέντρο The Clatterbridge Cancer Centre, στο πλαίσιο της θεραπείας της.

«Θα πρέπει να είμαι σε χημειοθεραπεία για το υπόλοιπο της ζωής μου» λέει η θαρραλέα 39χρονη, που η αγάπη και το ενδιαφέρον της για το αγέννητο μωρό της στάθηκε η αφορμή για να σωθεί η ζωή της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share