Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοιάζει σαν ένας παππούς με τον εγγονό του όπως όλοι οι άλλοι...Κοιτάξτε λίγο καλύτερα την φωτογραφία όμως!

Θα σας συγκινήσει η συνέχεια!

27 Ιανουαρίου 2023 21:28
Μοιάζει σαν ένας παππούς με τον εγγονό του όπως όλοι οι άλλοι...Κοιτάξτε λίγο καλύτερα την φωτογραφία όμως!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φωτογραφία αυτή ενός παππού με τον εγγονό του αγκαλιά έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και εμάς τους ίδιους. Υπάρχει βέβαια λόγος, μιας και δεν πρόκειται για μια απλή φωτογραφία. Κρύβει μια σοκαριστική ιστορία από πίσω...

Οι ηλικιωμένοι μας έχουν εκπλήξει με την ευαισθήσια και την δύναμη που κρύβουν μέσα τους, καθώς δεν παύουν να κάνουν πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπάνε. Η Μπράντι Γκρέγκγουερ πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ήταν συνέχεια στα νοσοκομεία για τον πατέρα και τον γιο της. Αλλά όταν είδε αυτή την φωτογραφία του πατέρα της με τον εγγονό του, η καρδιά της έλιωσε. Την ανέβασε στο Facebook μαζί με την ιστορία πίσω από αυτή:

“Ο μπαμπάς μου έκανε δύο εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, έβαλε 18 ενδαγγειακούς νάρθηκες, έναν βηματοδότη, αποπληθωριστή, έπαθε αρτηριακή νόσο, διαβήτη, εγκεφαλικό, πολλά μικρά καρδιακά και η καρδιά του λειτουργεί στο 10%.

Παλεύει με όλο αυτό εδώ και 12 χρόνια. Ο Κόλμπι έκανε την πρώτη του εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν 4 μηνών. Γεννήθηκε με εκ γενετής ελάττωμα στην καρδιά, στένωση πνευμονικής βαλβίδας, πνευμονική υπέρταση, πρόωρη πνευμονική ασθένεια, νεφρική νόσο και σύνδρομο Down.

Μοιάζει σαν ένας παππούς με τον εγγονό του όπως όλοι οι άλλοι...Κοιτάξτε λίγο καλύτερα την φωτογραφία όμως!

Είναι 10 μηνών και έχει περάσει 7 μήνες στο νοσοκομείο. Η χρονιά αυτή ήταν πολύ δύσκολη για την οικογένεια μας, γιατί και οι δύο μπαινόβγαιναν στο νοσοκομείο και κανείς δεν ήξερε αν θα γυρνούσαν σπίτι. Ο μπαμπάς μου απλά κάθεται και κρατάει τον Κόλμπι και μιλάνε με τις ώρες για τα ράμματα τους!”

Μια όμορφη φωτογραφία που αντιπροσωπεύει δύο απίθανους μαχητές. “Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την αγάπη και τον δεσμό ανάμεσα σε αυτούς τους μαχητές στην φωτογραφία!

Υπάρχει τόσο μίσος και βία στον κόσμο, κι όμως υπάρχουν δύο άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά για να είναι εκεί!! Θα κρατήσουμε αυτή την φωτογραφία σαν φυλαχτό για το υπόλοιπη της ζωή μας!”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share