Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Παππούς βρίσκει 95.000 που η γυναίκα του έκρυβε για χρονιά - Αυτό που κάνει στη συνέχεια «ραγίζει» καρδιές!

Τι να πεις κανείς μετά από αυτό...

27 Ιανουαρίου 2023 17:00
Παππούς βρίσκει 95.000 που η γυναίκα του έκρυβε για χρονιά - Αυτό που κάνει στη συνέχεια «ραγίζει» καρδιές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια κατάληξη στην ιστορία, μια ιστορία που διδάσκει πολλά για το πως μπορεί να κρατηθεί ένας γάμος ευτυχισμένος και δυνατός για πάνω από πενήντα χρόνια.

Το μυστικό της συζύγου

Έζησαν μαζί χαρούμενες αλλά και δυσάρεστες στιγμές, ήξεραν τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Τα πάντα, εκτός από ένα πράγμα! Όταν παντρεύτηκαν η σύζυγος ζήτησε από τον άντρα της, να μην ανοίξει ποτέ το κουτί παπουτσιών που είχε τοποθετήσει στο πάνω ράφι της ντουλάπας. Με την ευκαιρία, 94χρονος παππούς συνοδεύει την εγγονή του στο γάμο της και λίγες ώρες μετά... συνέβη το απίστευτο!

Ο άντρας σεβάστηκε την επιθυμία της και όσο και τον “έτρωγε” η περιέργεια, ποτέ δεν το άνοιξε αλλά ούτε και την ρώτησε ποτέ για το περιεχόμενο του. Μια μέρα, όταν η ηλικιωμένη πια γυναίκα αρρώστησε και ένιωσε ότι δεν είχε πολύ χρόνο ακόμη να ζήσει μαζί με τον αγαπημένο της, κάλεσε το σύζυγό της κοντά της στο κρεβάτι του νοσοκομείου και του είπε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει εκείνο το ξεχασμένο κουτί παπουτσιών πάνω στη ντουλάπα. Ο ηλικιωμένος άντρας πήγε στο σπίτι, πήρε το κουτί και το άνοιξε. Μέσα, υπήρχαν δύο πλεκτές κούκλες αλλά και χρήματα.

Η έκπληξη του άνδρα όταν άνοιξε το κουτί

Παππούς συνοδεύει γιαγιά

Τα μέτρησε και με έκπληξη ανακάλυψε ότι ήταν 95.000 δολάρια!! Αλλά … γιατί; Πώς; Ο άντρας ένιωθε ανήμπορος να εξηγήσει το περιεχόμενο του κουτιού! Πήγε στο νοσοκομείο, βρήκε την γυναίκα του και της ζήτησε να του εξηγήσει που βρήκε τα χρήματα. Εκείνη του είπε: «Πριν παντρευτούμε ζήτησα από την γιαγιά μου να μου πει το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Εκείνη μου είπε ότι το μυστικό είναι να μην θυμώνω ποτέ μαζί σου. Να μην τσακωνόμαστε.

Μου είπε ακόμη ότι αν ποτέ εκνευριστώ με αυτά που θα μου πεις ή θα κάνεις, να μείνω ήρεμη και να πλέξω μια κούκλα.» Ο ηλικιωμένος άντρας συγκινήθηκε με την πράξη της. «Υπήρχαν όμως μόνο δύο κούκλες στο κουτί των παπουτσιών.

Η απάντηση της γυναίκας

Αυτό σημαίνει ότι για πενήντα ολόκληρα χρόνια μόνο δυο φορές εκνευρίστηκες μαζί μου!» της είπε χαρούμενος και έσκυψε να της δώσει ένα φιλί. «Αλλά τα χρήματα που βρέθηκαν;» ρώτησε στη συνέχεια με απορία. «Ω, αυτά;» είπε εκείνη χαμογελώντας «αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισα όταν πούλησα τις υπόλοιπες κούκλες».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share